Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie tegengoals deren Internazionale niet: halve finale tegen AC Milan een feit

Laatste update:

Aan de kant van Inter had Inzaghi een basisplaats in huis voor Denzel Dumfries. De vleugelverdediger stond rechts op het middenveld geposteerd. Stefan de Vrij moest het ondanks de afwezigheid van de geblesseerde Milan Skriniar doen met een reserverol. De spitsposities werden als verwacht ingevuld door Lautaro Martínez en Edin Dzeko, wat ten koste ging van onder meer Romelu Lukaku. Bij Benfica keerde Nicolás Otamendi na een schorsing direct terug in de basis. Aursnes was de hangende linksbuiten in de 4-2-3-1-formatie van Roger Schmidt. De oefenmeester gaf op de rechtsbuitenpositie de voorkeur aan Rafa Silva, waardoor David Neres op bank plaatsnam.

Nadat Martínez vanwege zijn slechte pass naliet om Federico Dimarco een goede kans te bieden, kwam Inter na een klein kwartier alsnog op voorsprong. Martínez had een strakke pass in huis op Barella, die meerdere verdedigers uitkapte en met een strak schot met links de winkelhaak vond: 1-0. Benfica creëerde niet veel kansen, maar had ook de pech dat Dimarco en Barella zeer attent verdedigden bij mogelijke schietkansen voor Gonçalo Ramos. Benfica bleef echter proberen de voetballende oplossing te zoeken en werd daarvoor in de 38ste minuut beloond. De verdedigende organisatie bij Inter stond totaal niet goed, waardoor Dumfries niet kon voorkomen dat Aursnes een panklare voorzet van Rafa Silva binnenknikte: 1-1. Het deed Benfica zichtbaar goed, al werd er voor rust niet meer gescoord.

Schmidt besloot in de rust aanvallend te wisselen door rechtsback Gilberto te wisselen voor Neres. De Braziliaan zag dat Martínez in de zestien het been raakte van Aursnes, die niet als zijn ploeggenoten direct een strafschop claimde. Arbiter Carlos del Cerro Grande wuifde het voorval echter weg. Het eerste grote gevaar van Inter in de tweede helft kwam op naam van Dzeko. De Bosniër kopte een fraaie voorzet van Alessandro Bastoni echter naast. Halverwege de tweede helft was het tweeluik beslist. Henrikh Mkhitaryan gaf goed mee op Dimarco, wiens uitstekende lage voorzet door Martínez werd binnengelopen: 2-1.

Correa zorgde ervoor dat de fans van Inter nogmaals konden juichen. De Argentijn kopte landgenoot Otamendi vakkundig uit en zag zijn inzet richting de verre via de paal binnenslaan: 3-1. Toch bleef Benfica voetballen. Zo schoot Neres vanaf een meter of twintig op de paal, maar was het even later wel raak voor de ploeg van Schmidt. Een vrije trap van Álex Grimaldo kon fraai worden binnengekopt door centrumverdediger Antonio Silva: 3-2. Benfica maakte er in minuut 93 zelfs 3-3 van. Grimaldo zette goed door, waardoor invaller Musa kon binnenschieten. Voor de manschappen van Schmidt resteert de strijd om het Portugese kampioenschap.

Champions League
Inter
3 - 3
Benfica

Meer nieuws

Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
0
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
22
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
18

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties