Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drie thuiswedstrijden op EK lonken voor Oranje na Roemeense zeperd

Laatste update:

De UEFA heeft besloten dat alle wedstrijden in Groep C worden afgewerkt in Amsterdam en Boekarest. Om die reden zouden Oranje en Roemenië automatisch worden ingedeeld in die poule, als ze zich weten te plaatsen. Oranje heeft zaterdag aan een punt voldoende om daarvoor te zorgen. Roemenië liep echter definitief de tweede plek mis en kan alleen nog via de play-offs van de Nations League naar het EK.

Meer: Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK | Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Als beide landen zich direct hadden geplaatst, moest geloot worden welk land in de onderlinge wedstrijd het thuisvoordeel zou krijgen. Nu zal dat Nederland zijn, mits de ploeg van Koeman zich wel direct weet te plaatsen voor het EK. Als dat zaterdag niet lukt tegen Noord-Ierland, dan krijgt Oranje dinsdag een nieuwe kans tegen Estland. Met vijftien punten uit zes wedstrijden gaat Oranje aan de leiding in de kwalificatiegroep.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties