Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Drie trainingen per week is mager, maar die afspraken lagen er al'

Laatste update:

Een doelstelling kan hij in gesprek met Omroep Gelderland dan ook nog niet noemen. "Maar we willen geen calimero zijn. We voelen ons niet kleiner dan we zijn, maar omgekeerd geldt hetzelfde. Dit Achilles gaat zijn huid iedere wedstrijd zo duur mogelijk verkopen", belooft de oud-voetballer van NAC Breda, Fortuna Sittard, SC Cambuur en het voormalige TOP Oss.

Omdat Achilles '29 niet bestaat uit louter profvoetballers, kan er niet dagelijks getraind worden bij de club. De spelers hebben naast hun verplichtingen bij de club immers ook banen of studies die hen bezighouden. Er kan maar drie keer per week getraind worden. "Het is wat mager, maar die afspraken lagen er al. Stapje voor stapje verwacht ik wel dat de intensiteit omhoog gaat. Dat zal ook moeten als je een stabiele club wil worden in de Jupiler League", zegt Gesthuizen.

Ik denk dat Achilles '29 dit seizoen ... in de Jupiler League

Meer nieuws

Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
4
Cillessen is boos op zichzelf na blunder: 'Ik sta er zuur op, zwaar klote'
13
Real Madrid meest waardevolle club ter wereld; Ajax, Feyenoord en PSV ontbreken
8
Go Ahead Eagles gaat naar finale play-offs dankzij grote fout Jasper Cillessen
54
De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech
9
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Sparta
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties