Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen: 'Dat is een van de redenen waarom Van de Beek openstaat voor Real'

Laatste update:

"Het is heel concreet, anders bellen ze hem niet. Het ligt eigenlijk aan Paul Pogba, voor wie Manchester United 160 miljoen euro wil hebben. Dat vindt Real Madrid te gortig, waardoor ze Van de Beek willen hebben. Hij is het eerste alternatief en daarom oriënteert Real zich bij Ajax voor de vraagprijs. Eigenlijk wil Real Madrid zowel Pogba als Van de Beek halen, maar ze hebben al gigantisch veel uitgegeven", zegt Driessen. Real Madrid spendeerde reeds ruim driehonderd miljoen euro aan Eden Hazard, Luka Jovic, Ferland Mendy, Éder Militão en Rodrygo.

Driessen beaamt dat Van de Beek zich exceptioneel heeft ontwikkeld bij Ajax. "Ik denk dat heel Ajax zich achter de oren gekrabd heeft. Als je Van de Beek laat vertrekken, laat je al het Ajax-goed de deur uit lopen. De vertrekkende spelers zijn allemaal jongens die in de jeugd hebben gespeeld, dus dan blijven er heel weinig jongens met een Ajax-achtergrond over", stelt de journalist van De Telegraaf. Van de Beek ligt in Amsterdam nog vast tot medio 2022 en is volgens Driessen in beeld geweest voor contractverlenging.

"Hij zou eigenlijk contractverlenging krijgen, maar dat is in de afgelopen anderhalf jaar niet gebeurd. Dat is een van de redenen waarom Van de Beek ervoor openstaat. Er is vanuit Ajax weinig beweging geweest, ondanks dat die jongen een heel goed jaar heeft gedraaid", aldus Driessen, die stelt dat Ajax dacht dat het contract van Van de Beek ook later nog opengebroken zou kunnen worden. "Clubs als Real Madrid staan te springen om diepgaande, scorende middenvelders, want die zijn er niet veel."

Zie jij Donny van de Beek naar Real Madrid verkassen?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
40
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties