Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen: 'De loyaliteit en collegialiteit naar Ajax toe is hier ver te zoeken'

Laatste update:

Mislintat gaat amper een half jaar na zijn vertrek als directeur voetbalzaken van Ajax aan de slag bij Dortmund. Hij krijgt een technische functie en gaat zich bezighouden met 'de planning van de ploeg', maar is niet hoofdverantwoordelijk voor het aan- en verkoopbeleid. Oud-speler Lars Ricken is de nieuwe sportief directeur van BVB.

"Het is hartstikke leuk voor Sven Mislintat, maar het verbaast me wel", zegt Mike Verweij. "Je zou bijna denken dat ze in Duitsland geen Nederlandse media lezen."

Ook Driessen begrijpt niets van Dortmund. "De loyaliteit van die Duitse clubs is ver te zoeken. Hij heeft een collegaclub totaal verruïneerd, en: 'Wij nemen hem tóch.' Ajax is totaal verruïneerd."

"Misschien kan-ie twaalf spelers van Ajax overnemen", zegt Verweij cynisch. "De nieuwe Frenkie de Jong is denk ik best wel te koop bij Ajax", reageert Driessen met een cynische ondertoon, doelend op Sivert Mannsverk.

Verweij vervolgt: "Als jij over Benjamin Tahirovic zegt: 'Hij is wereldwijd de beste op zijn positie in zijn leeftijdscategorie', dan moet je ook zoveel karakter hebben om hem morgen te kopen van Ajax. Hoe vaak krijg je de kans om de beste speler op een bepaalde positie te halen?"

"Borna Sosa gaat-ie ook halen natuurlijk", voegt presentator Pim Sedee toe. "Dat ligt eraan bij welke zaakwaarnemer hij zit", sneert Verweij. "Die zit nu bij SEG."

Is het een teken van gebrek aan loyaliteit naar Ajax toe van Borussia Dortmund?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties