Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen: 'Er klopt geen klote van. Hij wil een transfer afdwingen bij Ajax'

Laatste update:

Mikautadze haalde afgelopen week hard uit naar Ajax. In gesprek met L'Équipe vertelde hij onder andere dat hij zich totaal niet thuisvoelde in Amsterdam. De Georgische aanvaller zat namelijk maandenlang alleen op een hotelkamer. "Maar de club hielp me ook niet veel met het zoeken naar een appartement. Ik heb op eigen houtje een Airbnb gehuurd", zei hij onder meer.

Voor journalist Mike Verweij is het verhaal van Mikautadze herkenbaar. "Ik heb ook al eerder geroepen dat Václav Cerny destijds in zijn eentje in een huis in de P.C. Hooftstraat zat, waar de supporters voor de deur stonden nadat hij een kans miste tegen De Graafschap."

"De begeleiding en opvang van spelers bij Ajax kan en moet zó veel beter. Trek een blik studenten open die voor die gasten klaar staan, rennen en vliegen. Vang die spelers op en zorg dat ze een goed appartement krijgen, zodat ze niet wekenlang in een hotel zitten", aldus Verweij, die onderbroken wordt door zijn collega.

Driessen vindt dat de spelers die dat aangeven zich aanstellen. "Het zijn allemaal volwassen gasten. Ze zijn getrouwd en hebben kinderen. Dan zitten ze te janken, ik word daar zo moe van."

"Die zielepoten man... Waar die Mikautadze mee bezig is, en dat begrijp ik ook wel, is dat hij Ajax heel erg zwart aan het maken is. En er klopt helemaal geen klote van. Maar hij wil een transfer afdwingen."

"Ajax vraagt nu misschien nog te veel, dus om die prijs naar beneden te duwen gaat hij dit soort dingen roepen", besluit Driessen. "Daardoor wordt een terugkeer nauwelijks mogelijk. Als meneer drie weken in een hotel moet zitten is de wereld te klein."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties