Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen geeft Ajax opvallende tip: 'Begrijp niet dat hij niet wordt genoemd'

Laatste update:

Het nieuws dat Ajax met een buitenlandse trainer bezig is, vindt journalist Mike Verweij niet opvallend. "Dat Ajax zich aan het oriënteren is op een buitenlander, dat geloof ik zonder meer. Want bij Ajax zijn ze zelfs in staat om in de rust van Ajax - Volendam Ruud Brood op te bellen, omdat Schreuder eruit ging. Ajax houdt zeker ook rekening met het scenario dat ze niet doorgaan met John Heitinga. Maar ik heb van Sven Mislintat de verzekering gekregen dat de beslissing over een nieuwe trainer pas na dit seizoen wordt genomen. Dus ik denk dat er heel veel afhangt van de komende vier wedstrijden: wint Heitinga die, is hij volgend seizoen trainer."

Verweij denkt dat Ajax momenteel verschillende trainers aan het polsen is. "Wij horen links en rechts ook wel wat namen. Dat is heel logisch. Want als je besluit om niet door te gaan met Heitinga, dan ben je laat. Dan hebben mensen, die nu bereid zijn op Ajax te wachten, misschien al een club. Dan moet je ook weer een tijd overbruggen voordat je echt kunt handelen op de transfermarkt." Verweij kan nog geen concrete namen noemen. "Ik denk alleen dat heel veel mensen gepolst worden."

Jonk ligt bij Volendam nog vast tot medio 2026.

Jonk
Later in de podcast komt Driessen met zijn eigen visie op de situatie in Amsterdam. "Ik begrijp niet waarom Wim Jonk niet wordt genoemd bij Ajax, maar dat zal wel weer te maken hebben met het verleden. Dat is wel iemand die het bij Volendam heeft laten zien. Heb je gezien wat die jongen heeft meegemaakt bij Volendam? Die heeft zich staande gehouden in dat wespennest daar en is als winnaar uit de strijd gekomen. Hij had voor Volendam-begrippen een naïef spelidee, maar dat heeft hij aangepast in de winter. Precies op tijd, want daarna zijn ze veel punten gaan pakken. Al zijn ze natuurlijk nog niet veilig."

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties