Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen haalt uit naar Van Hooijdonk: 'Aanstichter van al het kwaad'

Laatste update:

"Pierre is natuurlijk de aanstichter van al het kwaad", aldus Driessen in De Oranjezomer. "Ton Lokhoff (de inmiddels vertrokken technisch directeur, red.) kwam al en dat was natuurlijk een foute inschatting van algemeen directeur Mattijs Manders. Die dacht: Als ik nou Lokhoff binnenhaal, heb ik ook dat kamp-Van Hooijdonk stil. Alleen het grote probleem, en dat zal altijd zo blijven, is Sydney van Hooijdonk. Daar draait het allemaal om. Pierre is natuurlijk gefrustreerd als voetbalvader dat zijn zoon niet altijd in het eerste stond."

Maurice Steijn stapt op bij NAC Breda na bedreigingen

De trainer van NAC vertrekt vanwege bedreigingen van de achterban.Lees artikel

"Volgens mij heeft hij bij besprekingen ook gezegd: 'Als die jongen een wedstrijd niet in het eerste speelt, dan volgt er een boete van 10.000 euro voor NAC'. Dat schijnt hij gevraagd te hebben in de contractonderhandelingen", zo weet Driessen verder te melden. "Dat kan natuurlijk niet, maar op het moment dat Maurice Steijn vond dat Sydney van Hooijdonk geen NAC-waardige voetballer was, toen was de boot aan. Vanaf dat moment is het allemaal fout gegaan."

In de optiek van Driessen heeft Manders de plank misgeslagen door Lokhoff terug te halen naar NAC. "Daarmee heeft hij het Paard van Troje binnengehaald." Vervolgens richt de journalist de aandacht op het vertrek van de bedreigde Steijn. "Zijn zoon en dochter moesten bij oma slapen. Die durfden thuis niet meer te slapen, dat was uit veiligheidsoverwegingen. Ik snap wel dat hij heeft gezegd 'ik kap ermee', maar eigenlijk had hij moeten zeggen: 'ik kap niet, we wijken niet voor terreur'. Maar NAC en de politie hebben gezegd dat ze niet konden instaan voor de veiligheid van Steijn bij de training van vrijdag en de oefenwedstrijden. Maar die supporters waren van plan om het stadion te bezetten", zo besluit Driessen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
4
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties