Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen hekelt Ajacied: 'Met dit gelul moet je bij mij niet aankomen, flapdrol'

Laatste update:

Akpom vertelde bij de NOS veel meer vertrouwen te voelen onder John van 't Schip dan onder de ontslagen Maurice Steijn. "De nieuwe trainer gaf me direct vertrouwen, echt meteen op de eerste dag. Ik voelde me daardoor meer thuis bij Ajax dan in de afgelopen twee maanden bij elkaar. De eerste twee maanden waren vreselijk, om eerlijk te zijn. Ik speelde niet, we wonnen niet... Ik zat op mezelf in een hotel. Het was stressvol."

Driessen reageert cynisch in de podcast van zijn krant. "Ik heb voor de zekerheid nog even gekeken hoe oud die jongen is. Akpom is 28 jaar en heeft geloof ik vijftien clubs gehad. Als die begint te zeuren… kom op zeg!"

"Een volwassen vent. Hij zeurt toch ook niet als hij iedere maand dat geld op zijn rekening krijgt? Werkelijk waar... Met dit gelul moet je niet bij mij aankomen, daar kan ik slecht tegen", zegt Driessen.

Driessen vindt ook 'een giftige sfeer' bij de club geen argument. "Je bent 28. Je moet gewoon op de training laten zien dat je in de basis thuishoort."

Mike Verweij neemt het juist op voor de aankopen van Ajax. "Natuurlijk speelt het mee hoe spelers worden opgevangen bij hun nieuwe club. Kennelijk is het zo dat spelers daar behoefte aan hebben. Ze kunnen daar toch gewoon één of twee mensen voor aannemen? Dat hebben ze zelfs bij PEC Zwolle of Go Ahead Eagles..."

"Dan ben je toch een flapdrol van een prof?", gaat Driessen verder. "Als dat het punt is waarop iemand wel of niet slaagt bij een club, of je opgenomen wordt en zo... Ajax is gewoon echt een warme club", zegt Driessen, die de lachers op zijn hand krijgt in de podcast. "Dat zeggen ze zelf dan. Nee, als er één club niet warm is, dan is het Ajax wel natuurlijk", erkent Driessen wel.

Meer nieuws

Jansen onthult bij welke club hij is geweest vóór zijn stap naar Ferencváros
2
'Ronald Koeman moet met Brian Brobbey in de spits gaan spelen bij Oranje!'
8
V/d Vaart noemt 1 Nederlander als kandidaat om beste speler van het EK te worden
13
Dit zijn de volledige selecties en mogelijke opstellingen van alle EK-deelnemers
5
Geen thuiswedstrijd voor Duitsland? 200.000 (!) Schotse fans nemen München over
23
Prachtig: Nederlandse iconen schitteren in heerlijke EK-opwarmvideo Oranje
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties