Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen hekelt bedelpraktijken Feyenoord: 'Ordinaire uitbuiting clubliefde'

Laatste update:

De sportjournalist meldt maandagochtend in zijn column voor de ochtendkrant dat Koevermans er slecht opstaat bij de achterban van Feyenoord. Dat juist hij zo'n slechte boodschap naar buiten brengt, is voor Driessen onbegrijpelijk. "Het Legioen sluit anti-helden graag in het hart, maar dat betekent niet dat supporters van Feyenoord gedwee achter een stel bedelende losers aanlopen. De clubleiding onderschat z'n achterban en overschat de betekenis van Feyenoord door te denken dat het ieder lulverhaal slikt als zoete koek."

In de optiek van Driessen had Koevermans beter met een positief verhaal naar buiten kunnen komen, zeker omdat het op sportief gebied ook al zo onrustig is bij Feyenoord. "Geef je visie op de toekomst van Feyenoord, waarin bijvoorbeeld plaats is voor het Legioen als geldschieter. Feyenoord vraagt niet alleen vijftien miljoen euro voor het lopende seizoen, maar ook dat iedereen een seizoenkaart of sponsorpakket voor volgend seizoen afneemt." Driessen acht het verstandig dat het bestuur van Feyenoord voor circa dertig miljoen euro aandeelhouder wordt van de noodlijdende club, tegen welke voorwaarde dan ook.

"Al is het maar voor vijf procent, al is het maar voor tien jaar, al is het met een verplichte terugkoop. Een rekensommetje leert dat Feyenoord dan 600 miljoen euro waard is. Donderdag gaat Belgisch kampioen Club Brugge voor 200 tot 260 miljoen euro naar de beurs", zo rekent Driessen voor. De voetbalvolger vindt dat Feyenoord de morele plicht heeft om de aanhang perspectief te bieden in deze zware tijden. "Op deze manier is het ordinaire uitbuiting van clubliefde. En dan praten we niet eens over een half miljoen weggegooide euro's door bedelaar Koevermans en co met het contracteren van Lucas Pratto."

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties