Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen: 'Hij heeft de uitstraling van een dode mol. Spelers doen niks voor 'm'

Laatste update:

"Het gaat totaal niet beter met AZ sinds de trainerswissel", concludeert Driessen. "Het is onbegrijpelijk. Max Huiberts (directeur voetbalzaken, red.) heeft het altijd goed gedaan op de transfermarkt, alleen afgelopen zomer niet en nu in de winter weer niet."

"Als je ziet wat er allemaal ontbreekt bij AZ... En dan zet je twee jeugdtrainers neer. Het is leuk om te denken dat je zelf ook trainers kan opleiden, en op zekere hoogte deed AZ dat ook wel met Arne Slot bijvoorbeeld, maar dat blijft niet zo doorgaan."

"Een jeugdtrainer aan het roer zetten bij een club die in een negatieve spiraal zet werkt natuurlijk helemaal niet", vervolgt de journalist. "Op zo'n moment moeten ze gewoon een ervaren trainer erbij hebben, want die hebben ze helemaal niet."

"Er zitten allemaal jonkies op de bank die alleen in het jeugdvoetbal hebben gezeten. Maarten Martens is nog helemaal niet lang trainer. Ze zijn bij AZ helemaal weg van Jan Sierksma omdat hij het met het jeugdelftal goed heeft gedaan, maar het is natuurlijk een jeugdtrainer."

"Als je Martens ook na afloop van wedstrijden ziet... Het woord moedeloos valt heel vaak de laatste weken. Als je van iemand moedeloos wordt, dan is het wel van de uitstraling van Maarten Martens."

"Hij heeft echt de uitstraling van een dode mol", besluit Driessen. "Daar ga je als speler natuurlijk geen gas voor geven. Martens toont geen enkele energie."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
45
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties