Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen: 'Ik moet nog maar zien of dit de grote nieuwe Ajax-spits wordt'

Laatste update:

"Wat ik eigenlijk wel verontrustend vind is dat Ajax eigenlijk wéér heel veel kansen weggaf", analyseert Driessen maandag in een video-item van de ochtendkrant. "Ze kwamen ook 0-1 achter en daarna krijgt Fortuna toch ook weer een aantal kansen. De verdediging staat in de omschakeling gewoon niet goed. En dan maakt het eigenlijk niet uit of Nicolás Tagliafico er wel of niet bij is. Met Daley Blind en Perr Schuurs in het centrum blijf je kwetsbaar. Met FC Midtjylland voor de boeg aanstaande dinsdag zal Ajax daar toch wat beter mee om moeten gaan."

Uitstekend nieuws voor de fans van AFC Ajax: Debutant Brian Brobbey gaat verlengen?

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 31 oktober 2020

"Tegen Atalanta (2-2, red.) kost je dat de overwinning", zo verwijst Driessen naar het eerste kwartier van de tweede helft tegen de Italianen, toen Ajax een comfortabele 0-2 voorsprong weggaf. "En nu niet, omdat Fortuna gewoon niet goed genoeg is. Maar tegen betere tegenstanders blijft het billenknijpen met Ajax." De voetbalverslaggever heeft ook een duidelijke mening over aanvaller Brian Brobbey, die zijn zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Ajax maakte in het thuisduel met de Limburgers en gelijk wist te scoren.

"Hij werd alweer vergeleken met Marco van Basten en Patrick Kluivert omdat hij scoort bij zijn debuut", vervolgt Driessen zijn analyse over het huidige Ajax. "Volgens mij wist hij niet eens dat hij scoorde, want hij kreeg de bal pardoes tegen zijn scheenbeen aan. En ik moet nog maar zien of dit de grote nieuwe Ajax-spits gaat worden. Het is wél eindelijk een speler en uit de eigen opleiding komt. Maar of hij het gaat halen? Ik vind het een beetje een type-Traoré. Sterk, gedrongen, maar niet met de fluwelen balbehandeling die je eigenlijk wel verwacht van een spits van Ajax."

Ben jij het eens met Valentijn Driessen over Brian Brobbey?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties