Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen: 'In Nederlands elftal is De Ligt geen schim van zichzelf, het lijkt wel een amateur!'

Laatste update:

De Ligt speelde donderdag centraal achterin naast Daley Blind. "Op een gegeven moment kwam er een bal die De Ligt heel normaal kon uitverdedigen, en die schoot hij gewoon pardoes over de zijlijn, dat je denkt: huh? Wat gebeurt hier?"

"Dat zie je bij de amateurs, maar dat zie je niet bij het Nederlands elftal", luidt de spijkerharde analyse van Driessen. "Ik vind hem niet de Matthijs de Ligt zoals we hem kennen van vooral Ajax. Eigenlijk is het fout gegaan vanaf het moment dat hij naar Juventus is gegaan."

Maandag wordt De Vrij in de basis verwacht voor de oefenwedstrijd tegen IJsland. "De Vrij speelt niet altijd (bij Inter, red.), maar die heeft het wel goed gedaan bij het Nederlands elftal. Je voelt bij De Ligt niet de zekerheid die je bij De Vrij wel voelt."

Eind 2023 deed Koeman nog een beroep op De Vrij. "Tegen Ierland (1-0 zege, red.) deed De Vrij het heel goed. Die heeft ook veel ervaring en speelt ook in de top."

Mike Verweij is het niet eens met zijn collega Driessen. "Ik vond De Ligt niet zo slecht hoor tegen Canada", aldus Verweij. "Hij stond ook naast Daley Blind, dat is wel wat anders dan naast Virgil van Dijk."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
30
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
48
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties