Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV en FC Utrecht bereiken akkoord over Flamingo: transfersom bekend

Laatste update:

Flamingo moet zelf wel nog een persoonlijk akkoord bereiken met PSV, maar 'daar worden geen problemen verwacht', aldus Timmer. De rechtspoot wordt waarschijnlijk zondag medisch gekeurd en het is de bedoeling dat hij volgende week al op het trainingsveld staat in Eindhoven.

FC Utrecht doet uitstekende zaken met het vertrek van Flamingo. De Domstedelingen huurden de multifunctionele speler afgelopen seizoen van Sassuolo en bedongen een optie tot koop van ruim drie miljoen euro. De club verkoopt hem nu voor bijna drie keer zoveel direct door aan PSV.

De transfer hing al weken in de lucht. Eerder werd al bekend dat Flamingo zijn zinnen op een overstap naar PSV had gezet. De jeugdinternational van Oranje kon op interesse van veel clubs rekenen. Zo kenden de Eindhovenaren naar verluidt concurrentie van Club Brugge, RB Leipzig en een aantal niet nader genoemde clubs uit Italië.

Flamingo komt uit de jeugdopleiding van Almere City FC. De rechtspoot vertrok begin 2021 naar Sassuolo, maar daar kon hij niet doorbreken in de hoofdmacht. Vitesse bood in de zomer van 2022 uitkomst en haalde hem op huurbasis naar Arnhem. Daar liet Flamingo zien over veel potentie te beschikken.

Afgelopen seizoen maakte hij vlieguren bij FC Utrecht, voor wie hij 36 duels speelde. De in Blaricum geboren verdediger was een vaste waarde onder Ron Jans, maar sloot het seizoen wel op een vervelende manier af met het chaotisch verlopen play-off-duel met Go Ahead Eagles (1-2 nederlaag).

Slagvaardige Stewart


Earnest Stewart zit in de eerste fase van de zomerse transferwindow in ieder geval niet stil bij PSV. De technisch directeur nam eerder zowel Malik Tillman als Sergiño Dest definitief over na een huurperiode en staat naast Flamingo ook op het punt om Couhaib Driouech binnen te halen.

Het Eindhovens Dagblad meldde donderdag dat de 22-jarige vleugelspeler van Excelsior ongeveer 3,5 miljoen euro moet kosten. Door bonussen kan het bedrag uitkomen op vier miljoen euro.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
Borussia Dortmund betaalt 22,5 miljoen euro en heeft opvolger Hummels binnen
1
Walter Benítez kan PSV verlaten en gaan keepen in de Europese top
34
Grote verandering bij Priskes Feyenoord? 'Het is een systeem dat mij ligt'
21
Kijk LALIGA: All Access thuis op de bank bij Van der Vaart of broertjes De Boer!
0
Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal de finale van het EK haalt!
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties