Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Media-afdeling van PSV maakt foutje en onthult per ongeluk al volgende aanwinst

Laatste update:

Zondag meldde PSV dat Driouech wordt overgenomen van Excelsior, en een contract tot medio 2029 heeft getekend in het Philips Stadion. Hij levert Excelsior naar verluidt een basisbedrag van 3,5 miljoen euro op. Met bonussen kan het bedrag oplopen naar vier miljoen euro.

Later op de dag publiceerde PSV een video op YouTube, waarin Driouech voor het eerst werd geïnterviewd. Daarin werden beelden getoond van de aanwinst in een PSV-shirt, maar ook Flamingo is enkele seconden te zien.

Terwijl Driouech over zijn ambities bij PSV praat, is te zien hoe hij en Flamingo in een PSV-shirt tegenover elkaar staan en een gebaar van een driehoek naar elkaar maken.

Het is hoogstwaarschijnlijk een foutje van de media-afdeling van PSV, want inmiddels is de video verwijderd en is er een nieuwe versie van het interview met Driouech geüpload. Daarin is Flamingo niet te zien.

Meerdere media meldden enkele dagen geleden al dat PSV en FC Utrecht een overeenstemming hebben bereikt over te transfer van Flamingo. De regerend landskampioen betaalt 'een kleine negen miljoen euro exclusief bonussen' voor de 21-jarige rechtspoot.

Flamingo moest zelf wel nog een persoonlijk akkoord bereiken met PSV, maar dat lijkt nu dus gelukt. Vermoedelijk is hij zondag medisch gekeurd en wordt hij een dag later officieel gepresenteerd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Deze 11 talenten hopen dit seizoen op een doorbraak bij Ajax
41
'Ajax hoopt met Harry Wilson aanval opnieuw van creatieve impuls te voorzien'
3
Oefenduels Eredivisie: deze resultaten behaalden de Eredivisie-teams tot dusver
7
Heerenveen ontvangt bod op Sahraoui en mikt op huurdeal met Feyenoord
15
Oranje Leeuwinnen plaatsen zich voor EK dankzij goal Miedema in minuut 80
7
Ajax raakt speler kwijt aan het Belgische Patro Eisden
3

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties