Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen kraakt handelwijze KNVB: 'Hij wil die job graag'

Laatste update:

Driessen weet te melden dat Eric Gudde (directeur betaald voetbal) en Nico-Jan Hoogma (directeur topvoetbal) inmiddels alweer voet op Nederlandse bodem hebben gezet. Het tweetal bracht deze week een bezoek aan Portugal om de stemming te peilen bij Van Gaal. "Het is een heel positief gesprek geweest", vertelt Driessen over het onderonsje. "Dat kon ook niet anders, want ze hebben een kort voorgesprek gehad of het zin had om af te reizen naar Portugal. Ik zou alleen hebben gezegd als directeur van de KNVB: 'Kom maar naar Zeist toe'. Hij wil die job graag."

Chef sport Marcel van der Kraan hekelt het gebrek aan visie bij de KNVB. "Kijk naar Gareth Southgate", trekt Van der Kraan de vergelijking. "Die heeft helemaal niks bewezen als trainer. Maar die Engelse bond had een visie. Deze man heeft tweeënhalf jaar bij Middlesbrough gezeten, is daar nog gedegradeerd ook. Maar die hebben ze binnengehaald bij Jong Engeland omdat hij een goede coach is en goed verstand heeft. Zo hebben ze hem begeleid naar de top en dat is een visie die je kunt hebben. Het feit dat hij nu in de finale staat geeft aan dat de visie van een bond belangrijk is om te hebben. Dat mis ik bij de KNVB. Het gaat om de visie die je moet hebben en het lef."

Louis van Gaal spreekt zich uit: 'De geschiedenis herhaalt zichzelf'

Louis van Gaal sprak in een uitgebreid interview met L'Équipe over het teleurstellend verlopen EK van Oranje en het feit dat zijn naam wordt genoemd.Lees artikel

Volgens Driessen heeft het vooral te maken met angst dat de KNVB terugvalt op de naam van Van Gaal. Het kan voor de 69-jarige oefenmeester zijn derde termijn als bondscoach van Oranje worden. Eerder stond Van Gaal tussen 2000 - 2002 en 2012 - 2014 aan het roer. "Het voorbeeld van Gareth Southgate is wel mooi. Het wil helemaal niet zeggen dat als je José Mourinho bent, je ook goed presteert met het Nederlands elftal. Ook de naam van Giovanni van Bronckhorst viel natuurlijk vaak. Die kun je er ook prima neerzetten. Het is allemaal niet zo moeilijk", besluit Driessen.

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
2
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties