Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen laat opnieuw niets heel van Ajax: 'Het is de weg al volledig kwijt'

Laatste update:

Mede door een totale offday bij doelman Gerónimo Rulli verloor Ajax afgelopen zaterdag van Augsburg. Driessen zag de Argentijnse doelman zijn onuitgesproken vertrekwens met drie blunders onderstrepen. Ook de interesse in Sparta-doelman Nick Olij en de komst van Branco van den Boomen begrijpt Driessen niet. "Er wordt gelonkt naar doorsnee Eredivisie-keeper Nick Olij", schrijft hij in zijn column voor De Telegraaf. "Branco van den Boomen, transfervrij opgehaald bij de nummer 13 (!) van de Ligue 1 Toulouse, wordt daarnaast een leidersrol toebedeeld. Bij de club die streeft naar structurele overwintering in de Champions League."

Volgens Driessen wordt het haast onmogelijk voor Steijn om succesvol met Ajax te zijn, daar hij moet werken met een gemankeerde selectie. "Zo wordt de derde trainer in een jaar naar de slachtbank geleid. Technisch directeur Sven Mislintat zegt vanaf januari met Ajax bezig te zijn, maar na zeven maanden heeft hij geen fatsoenlijke versterking gehaald." Driessen stelt dat Mislintat zich intussen indekt voor eigen falen. "Hij communiceert minimaal twee transfertermijnen nodig te hebben en denkt aan een traject van twee tot vier jaar voor aansluiting van Ajax bij de Europese elite. Het is alles bij elkaar een treurige opsomming. Eentje die potentiële topspelers afschrikt om voor Ajax te kiezen."

Interesse in Spertsyan
Tot slot moet ook de Raad van Comissarissen, bestaande uit Jan van Halst, Pier Eringa en Annette Mosman, het bij Driessen ontgelden. De columnist uitte al eerder kritiek op Ajax vanwege de interesse in Eduard Spertsyan van FK Krasnodar, wiens eigenaar nauwe banden zou hebben met de Russische president Vladimir Poetin, en doet dat nu opnieuw. "Terwijl Mosmans werkgever, pensioenfonds APG, probeert alle Russische belangen af te stoten, staat zij als Ajax-commissaris toe dat de club mazen in de wet zoekt om de soms onduidelijke sancties te ontduiken. Waarbij zelfs constructies via Duitsland worden overwogen."

Meer nieuws

Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
3
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
5
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
28
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0
Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
12
Koeman lijkt rol van Memphis tijdens Nederland - Engeland te onthullen
94

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties