Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen pleit voor talent: 'Twee streepjes voor op Bergwijn en Babel'

Laatste update:

Volgens Driessen zal bondscoach Frank de Boer op weg naar het EK spelers als Myron Boadu, Brian Brobbey, Quincy Promes, Wout Weghorst en Gakpo met extra interesse volgen. Laatstgenoemde maakt een goede kans om Jong Oranje op korte termijn in te ruilen voor het Nederlands elftal, denkt Driessen. "Met twee goals en een assist had Gakpo een belangrijk aandeel in plaatsing voor de kwartfinales van het EK. Of hij op 31 mei present is bij de hervatting van het toernooi voor Jong Oranje valt te betwijfelen", schrijft Driessen in De Telegraaf over de 21-jarige buitenspeler van PSV.

Driessen stelt dat De Boer met Memphis Depay, Donyell Malen, Steven Bergwijn en Ryan Babel vier rechtsbenige spelers in zijn selectie heeft, die vanaf de linksbuitenpositie kunnen spelen. Depay geeft echter de voorkeur aan de spitspositie, terwijl Malen ook goed in die positie uit de voeten kan. "Gakpo heeft weliswaar geen ervaring bij het grote Oranje, maar toch twee streepjes voor op concurrenten als Bergwijn en Babel", aldus Driessen. "Bij PSV is Gakpo een zekerheidje, terwijl Bergwijn en Babel bij Tottenham Hotspur en Galatasaray nauwelijks aan spelen toekomen. Verder is Gakpo doelgerichter dan die twee. Twee belangrijke argumenten, die De Boer moet meenemen bij de samenstelling van zijn EK-selectie. De prestaties uit het verleden van Bergwijn en Babel en hun rol in de groep mogen geen garantie zijn voor EK-deelname."

Onvoldoendes bij Oranje ondanks 0-7 overwinning op Gibraltar

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje.Lees artikel

Deze interlandperiode moest Oranje het doen zonder Virgil van Dijk, Stefan de Vrij, Nathan Aké, Jasper Cillessen en Hans Hateboer. Volgens Driessen rekent De Boer komende zomer niet op Van Dijk en is plots ook de deelname van Daley Blind twijfelachtig. De Ajacied verliet het veld in Gibraltar dinsdagavond per brancard. Waar werd gedacht aan een knieblessure, sprak De Boer na afloop van de 0-7 overwinning van een enkelblessure. "Sven Botman, Perr Schuurs, Jeremiah St. Juste, Mitchel Bakker, Tyrell Malacia en Teun Koopmeiners zijn op het eerste gezicht alternatieven voor eventueel Van Dijk en Blind. Zet de ontwikkeling van de jonge Ajacieden Devyne Rensch en Jurriën Timber zich door dan lijken ook zij in beeld te komen voor de EK-selectie. Dit duo bezit veel potentie", aldus Driessen.

Meer nieuws

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
1
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
2
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
7
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
13
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
3

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties