Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Zo kijkt de Roemeense pers naar het treffen met het Nederlands elftal

Laatste update:

"Edward Iordanescu (bondscoach van Roemenië, red.) is een gelukkige trainer, maar alles kent een einde. Na het historische kwalificeren voor de achtste finale van EURO 2024, veranderde Iordanescu's geluk in vreselijke pech", zo schrijft Adevarul.

"Roemenië had goede kans op een makkelijke wedstrijd tegen Slovenië, waarin Roemenië de favoriet zou zijn. In plaats van tegen Slovenië, spelen we in de achtste finale tegen Nederland."

Gazeta Sporturilor erkent dat een eerste plek in de groepsfase geen garanties biedt voor een 'inferieure tegenstander' in de eerste knock-outronde. Desondanks ziet de sportkrant kansen voor Roemenië.

"De spelers van Nederland lijken geen team te vormen en dus is de hoop gevestigd op individuele kwaliteit, iets waar Roemenië geen beroep op kan doen. De 2-3 nederlaag tegen Oostenrijk benadrukte de slechte kanten van het Nederlandse team. Verbinding ontbrak en de kwetsbaarheid van de verdediging riep veel vraagtekens op", schrijft het medium over de kwaliteiten van Oranje.

De Roemeense pers merkt daarnaast op dat er vanuit Nederland met enthousiasme is gereageerd op het gegeven dat beide landen elkaar treffen in de achtste finale. "Ze denken al aan de kwartfinalewedstrijd tegen Turkije of Oostenrijk en hebben geen kans laten liggen om de Tricolori te onderschatten", zo schrijft Pro Sport.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
7
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
131
Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'
56
Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui
27
Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'
29

Meer sportnieuws

Reacties