Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen richt pijlen op Ten Hag: 'Zou een wanprestatie zijn van Ajax'

Laatste update:

Driessen constateert in zijn column van dinsdag dat Ten Hag er voorlopig niet in slaagt om de neerwaartse spiraal van Ajax een halt toe te roepen. "Het spel wordt er niet beter op en zijn beslissingen missen hun uitwerking. Zoals de droomtrainer van Manchester United toch niet bekend staat als een gamechanger met zijn wisselbeleid." Om gelijk een voorbeeld te geven uit de bekerfinale: "Daar kwam hij ineens met Mohamed Ihattaren op de proppen. Vijf weken geleden had Ten Hag hem nog een uitbrander gegeven omdat hij niet kon rennen op Eredivisie-niveau. Tegen z'n oude club PSV moest hij de meubelen redden, maar dat werkte voor geen meter."

Roger Schmidt weet teneur over zichzelf in De Telegraaf in 48 uur te kantelen

Valentijn Driessen was maandag een stuk milder voor Roger Schmidt.Lees artikel

Ook de basisplaats voor Brian Brobbey was volgens Driessen een 'gok' van Ten Hag. "De Amsterdamse spits mist wedstrijdritme en inhoud voor negentig minuten en kwam er niet aan te pas. Terwijl Ten Hag zijn doelpuntenmaker Sébastien Haller slachtofferde met een reserverol. Nota bene de vaak door hem bewierrookte topscorer van de Eredivisie en de Europese sensatie (tien treffers) van de groepsfase in de Champions League", geeft de voetbalvolger blijk van zijn verbazing. "Vandaar dat Ten Hag niet vrijuit ging in de bekerfinale. Intern borrelt en gist het en daar helpt Ten Hags psychologie van de koude grond, doorlopende complimenten aan zijn spelers en het memoreren aan hogere machten en krachten, niets aan."

In de optiek van Driessen staat Ten Hag bij Ajax voor een cruciale maand, zo kort na de verloren eindstrijd in het bekertoernooi. "Het zou een wanprestatie zijn als dit Ajax met zijn dure huishouding en de aanwezige topspelers niet alleen de bekerfinale verliest, maar in de laatste vijf competitieduels tevens een voorsprong van vier punten op PSV verknalt en de landstitel verspeelt." Mocht dat toch gebeuren, dan arriveert Ten Hag volgens Driessen als 'aangeschoten wild' in de Premier League. "Want daar weten ze wel raad met trainers die niet aan het verwachtingspatroon voldoen."

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties