Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen slaat Dumfries over en wijst potentiële beste EK-speler aan

Laatste update:

"Daarbij wordt het elftal alleen maar beter als sterkhouders als De Bruyne, Eden Hazard en Axel Witsel fitter raken en dichter bij een basisplaats komen. Eerstgenoemde kan de doorslag geven bij het verdelen van de prijzen", vertelt Driessen maandag in zijn column in het dagblad. "Hoe De Bruyne het wedstrijdbeeld bij Denemarken - België naar zijn hand zette en de Rode Duivels na een kansloze eerste helft naar de overwinning leidde, laat zien dat hij de potentie heeft om speler van het toernooi te worden en belangrijker: België de eerste hoofdprijs in de historie te bezorgen."

"Na drie jaar nummer één van de wereld is de ploeg het zelfs aan z'n stand verplicht." Driessen vindt Duitsland, Engeland en Portugal te wisselvallig presteren om het toernooi te kunnen winnen, terwijl het maar de vraag is of Spanje de groepsfase zal overleven. "Al die kleine Italiaanse beentjes in de aanval en oude benen in de verdediging gaan dat verschrikkelijk hoge, indrukwekkende tempo van de eerste drie groepsduels geen zeven wedstrijden op het hoogste niveau volhouden", voorziet Driessen, die er ook op wijst dat het thuisvoordeel van de Italianen na de groepsfase verdwijnt.

"Frankrijk speelt vanaf de eerste minuut op de spaarstand en kan zich dat permitteren met kwaliteitsspelers als Kylian Mbappé, Paul Pogba, N'Golo Kanté, Karim Benzema en Antoine Griezmann." Driessen denkt dat Nederland alleen kans maakt tegen de favorieten als Memphis Depay loskomt en voorziet niet dat Denzel Dumfries, ondanks zijn droomstart, tot Speler van het Toernooi wordt uitgeroepen. "Middelmatige tegenstanders als Oekraïne en Oostenrijk hadden met hun zwakke coaches geen antwoord op Dumfries."

"Terwijl veel Eredivisie-trainers allang weten hoe zij het gevaar Dumfries moeten indammen als ze tegen PSV spelen. ( . . . ) Desalniettemin zijn Dumfries' EK-prestaties geweldig, hem echt gegund, een impuls voor zijn marktwaarde en zorgt het ongetwijfeld voor een uitgerolde rode loper naar een Europese topclub. Maar uiteindelijk zal de klasse van Depay bepalen hoe ver Oranje komt op dit EK", benadrukt Driessen.

Nr.TeamMWGVP
1België33009
2Denemarken31023
3Finland31023
4Rusland31023

Gaat België het EK winnen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties