Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen slacht één Ajax-speler af: 'Als je met hem speelt, sta je met 10 man'

Laatste update:

Het felle Heerenveen greep Ajax in de beginfase bij de strot, zag ook Driessen. "Ajax had gewoon in het begin moeten opletten en sneller moeten voetballen. Maar ja, als je met Forbs speelt, dan speel je met tien man in de eerste helft."

Chuba Akpom verving de jonge vleugelaanvaller, die bij rust in de kleedkamer bleef zitten. "Maar toen was het kalf eigenlijk al verdronken", analyseert de chef sport van De Telegraaf.

Ajax miste tegen de Friezen behoorlijk wat stootkracht voorin, volgens de journalist. "Dan zie je ook dat Ajax de speler - niet de aanvoerder - Bergwijn mist. Want hij zorgt wel voor continue dreiging."

"Brian Brobbey lag aan de ketting bij die Pool (Pawel Bochniewicz, red.) en bij Sven van Beek, die deden het heel goed. En Steven Berghuis had weer een van zijn off-days."

Het spel van winteraanwinst Jordan Henderson kon Driessen ook niet bekoren. Waar de journalist hem tegen PSV (1-1) beschuldigde van het geven van louter breedballetjes, waren nu zijn diepteballen onderwerp van gesprek. "Ook met Henderson is het af en toe open huis bij Ajax", begint Driessen.

"Het lijkt wel long ball Hendo, maar dat is niet het spel wat Ajax hoort te spelen. Je ziet: met Henderson in de opbouw is het weinig. Hij heeft wel het niveau om mee te draaien bij Ajax, maar is niet een doorslaggevende factor zowel aanvallend als - zo bleek tegen sc Heerenveen - verdedigend", besluit Driessen.

Meer nieuws

Rode kaart in slotfase voor charge op Lammers smet op overwinning Ajax
2
Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
107
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
9
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
39
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties