Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen verbaasd: 'Waarom moet hij een miljoen inleveren bij Ajax?'

Laatste update:

De chef voetbal van De Telegraaf vindt het vreemd dat spelers tijdens de coronacrisis zomaar een gedeelte van hun salaris moeten afstaan. "Dat gaat mij veel te ver", concludeert Driessen dinsdag in een video-item van Veronica Inside. "Iemand als Daley Blind werd steeds als voorbeeld genoemd. Waarom zou hij zomaar een miljoen euro moeten inleveren? Maak dan afspraken met hem, een soort achtergestelde lening of wat dan ook. Want beide partijen hebben die afspraak gemaakt."

Dumfries: 'Gesprekken over salaris inleveren zijn gaande'

Driessen draagt nog een optie aan. "Daley Blind is een jongen van de club, hij is van Ajax. Die wil echt wel wat inleveren. Je kunt hem bijvoorbeeld een baan na zijn carrière beloven. Normaal gesproken levert dat 25.000 euro op. Dan betaalt Ajax hem vier of vijf jaar lang een ton. Dan kom je ook dichter bij elkaar. Ik vind dat je dat soort individuele afspraken moet maken. En niet gelijk zeggen van: 'Boom, een streep eronder en je moet een miljoen inleveren'. Ik denk dat het zo niet werkt."

"Ja, wij zijn solidair. De club loopt in deze zware tijd hoe dan ook vele miljoenen mis. Daarover hebben we gesprekken gevoerd. Wij vinden het als spelersgroep vanzelfsprekend ook een bijdrage te leveren", werd Blind maandag geciteerd door onder meer het Algemeen Dagblad. Werkgeversorganisatie FBO en spelersvakbonden VVCS en ProProf, die inzetten op een totale besparing van 35 miljoen euro bij de Nederlandse clubs, adviseren een verlaging van twintig procent. Ajax werkt momenteel aan de uitwerking van het akkoord met de spelersgroep. De Amsterdamse club vreest een strop van 55 tot 60 miljoen euro, mocht het seizoen 2020/21 in zijn geheel zonder publiek worden afgewerkt.

Ben jij het eens met Valentijn Driessen over Daley Blind?

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
3
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
6
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties