Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen vernietigend: 'Hij heeft tot dusver niets gepresteerd voor PSV'

Laatste update:

"Op 10 januari bij de herstart bedroeg het verschil slechts één punt. Op de eindranglijst is dit gegroeid tot zestien (!) punten", legt Driessen de vinger op de zere plek in zijn column voor de ochtendkrant. "Hierover moeten ze zich bij PSV achter de oren krabben. Zo'n enorme vrije val heeft weinig tot niets met Ajax te maken, maar alles met PSV. Die club heeft gewoon een wanprestatie geleverd in de tweede seizoenshelft", deelt de sportjournalist een onvoldoende uit aan de runner-up in de Eredivisie van deze jaargang.

"De miljoeneninvesteringen en de zo geroemde, frisse en vernieuwende Duitse wind in Eindhoven met het 'Vollgasfussball' van Roger Schmidt bleken een wassen neus. Voorlopig heeft het slechts geleid tot kapitaalvernietiging met een mislukt aankoopbeleid", zo luidt het harde oordeel over de Eindhovense club. "Daarbij opgeteld dat de diamanten Donyell Malen, Denzel Dumfries, Mohamed Ihattaren en Pablo Rosario, los van de mindere markt in dit coronatijdperk, niet in waarde zijn gestegen." Driessen ziet een klein lichtpuntje voor PSV voor deze zomer. "Alleen het EK kan soelaas bieden voor PSV met Malen en Dumfries als internationals. En misschien Cody Gakpo, die zich als een van de weinigen in het Philips Stadion tegen de stroom in wel heeft ontwikkeld."

Driessen zet daarnaast vraagtekens bij de contractverlenging voor technisch directeur John de Jong. "Hij heeft tot dusver simpel gezegd niets gepresteerd voor PSV. Dat doet het ergste vrezen, zoals ook Schmidt nog niets heeft bewezen en vooral uitblinkt in onnavolgbare beslissingen", zo wordt de werkwijze van de coach in twijfel getrokken. "De Duitser heeft altijd zijn mond vol over 'betrouwbare spelers', maar hij is nog geen 'betrouwbare trainer' gebleken", zo besluit Driessen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties