Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen vindt dat Robben per direct moet stoppen: 'Streep eronder'

Laatste update:

Robben was zichtbaar boos en teleurgesteld toen hij het veld verliet. Nog voordat hij het veld had verlaten trok de voormalig Oranje-international zijn shirt uit. Trainer Danny Buijs gaf na afloop van de 1-3 nederlaag aan dat Robben direct huiswaarts is gekeerd. "Het is triest. Voor hem, voor FC Groningen voor alles en iedereen. We wisten allemaal dat dit het risico van een terugkeer is", zegt Driessen op de website van de krant.

"Ik vraag me af of hij het nu weer kan opbrengen om wéér terug te komen", vervolgt Driessen. "Mentaal lijkt me dit een enorme tik. Hij heeft er twee maanden alles aan gedaan, alles zat mee om terug te keren. Nu kom je terug in de bestaande situatie, waarin nauwelijks geoefend kan worden. Hij zal weer tot het gaatje moeten gaan, maar wat levert het op? Ik denk dat het het beste is om te stoppen en er een streep onder te zetten", aldus Driessen, die benadrukt dat Robben zijn eigen lichaam niet meer vertrouwt.

Robben zette een jaar geleden al een punt achter zijn loopbaan, maar maakte eerder deze zomer bekend dat hij ging werken aan zijn rentree bij FC Groningen. "Hij wilde toch nog voetballen, maar het blijkt toch niet te kunnen als je een jaar stil hebt gestaan. Ik denk dat het het beste is om te stoppen. Robben is de vlag op de modderschuit, maar in dit team komen zijn specifieke kwaliteiten niet tot uiting. We hebben hem nauwelijks gezien. Zijn eerste actie was goed, maart that's it. Zijn ploeggenoten kunnen hem amper in stelling brengen."

-

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
47
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties