Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen voorziet leegloop: 'Vandaar dat het 'mogen', 'moeten' is geworden'

Laatste update:

"Intussen voelen ze in Alkmaar dat adel verplicht. Het winnen van een hoofdprijs moet dit seizoen gebeuren, omdat AZ er dichtbij zit en de kans op een leegloop komende zomer reëel is. Vandaar is het 'mogen' van de eerste maanden 'moeten' geworden", schrijft de chef voetbal van de ochtendkrant. De nederlaag tegen Sparta werd in eerste instantie nog als een 'incident' afgedaan, maar Driessen denkt dat er meer aan de hand is in het AFAS Stadion.

"Hoewel niemand in Alkmaar tijdens de feestdagen openlijk sprak over het kampioenschap, had de landstitel zich wel in de hoofden van de AZ'ers genesteld." De journalist vraagt zich dan ook af of dit tot een soort blokkade heeft geleid in de hoofden van de spelers van trainer Arne Slot: "Iedereen ontkende het in Alkmaar zaterdag. Jammer genoeg voor de neutrale volger van de Eredivisie, juist tegen Willem II liet AZ zien waarom het de kampioensrace met Ajax al verloren heeft."

Driessen verwacht dat de stap van het 'moeten' naar het 'mogen' er een is die nog flink wat tijd zal kosten voor AZ. Dit geldt ook voor talenten als Myron Boadu en Calvin Stengs: "Het zijn koningen bij AZ, maar ze komen bij topclubs als lakeien binnen." Als voorbeeld wijst hij naar een aantal spelers die in AZ in het verleden in hebben geruild voor een topclub: "Van ervaringsdeskundigen als Adam Maher, Vincent Janssen, Wout Weghorst, Alireza Jahanbakhsh en Guus Til kunnen ze horen hoe moeilijk zo'n overgang is voor een AZ-speler."

Denk jij dat AZ dit seizoen een prijs gaat winnen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties