Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen vraagt Koeman op de man af: 'Heb je niks beters dan deze speler?'

Laatste update:

Simons wordt bij RB Leipzig week in, week uit bedolven onder de complimenten vanwege zijn goede spel. De rechtspoot was dit seizoen in het shirt van die Roten Bullen al goed voor 9 goals en 13 assists in 36 officiële duels.

Simons speelde vrijdagavond tegen de Schotten zijn elfde interland namens het Nederlands elftal, maar opnieuw wist hij zijn stempel niet op de ploeg te drukken. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler wacht nog op zijn eerste doelpunt en assist in het shirt van Oranje.

Koeman liet na afloop van het oefenduel weten niet te spreken te zijn over het optreden van Simons, die een kwartier voor tijd gewisseld werd voor Donyell Malen. "Ik vond dat hij te veel risico nam in zijn acties", zei Koeman tegenover de NOS. "Er zijn momenten dat het niet kan."

"Omdat er vaak veel spelers dicht bij elkaar stonden, moet je zorgen dat je vast aan de bal bent. Maar Xavi was een van de spelers die veel te veel balverlies leed."

Kritische vraag Driessen


Valentijn Driessen besloot Koeman tijdens de afsluitende persconferentie een kritische vraag over Simons te stellen. "Hoeveel krediet houdt Xavi Simons? Want volgens mij is hij nu tien keer bij jou in de basis gestart van de elf keer. Heb je niks beters?"

Die laatste opmerking zorgde voor een glimlach op het gezicht van Koeman, waarna de keuzeheer serieus antwoordde: "Nou, ik denk dat we best ook nog andere aanvallers hebben die ook kans maken op een basisplaats. Maar het is wel duidelijk dat Xavi bij momenten gewoon te veel balverlies had. Maar dat waren er meer. Ik denk niet dat het terecht is dat we dat moeten richten op een jongetje van 20, 21 jaar."

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
138

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties