Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen wijst zwakste schakel Ajax aan: 'Ongelooflijk. Iedere keer hetzelfde'

Laatste update:

"Ajax staat achttiende", begint Driessen. "Ajax tegen Volendam wordt komende donderdag natuurlijk een geweldige wedstrijd. Wie had dat ooit kunnen denken. Maar even serieus: ik heb vandaag gewoon naar een wedstrijd van de B-junioren gekeken. Aan beide kanten was er een enorme organisatorische puinhoop."

"De amusementswaarde was echt een 9.5, maar qua profvoetbal stelt het natuurlijk helemaal niks voor. Op dit niveau zijn er onbegrijpelijke fouten gemaakt door beide ploegen en dat kan gewoon echt niet." Driessen is vooral geschrokken van het spel van Brobbey.

"Kijk naar Brobbey. Die had er na 25 speelminuten al vier in kunnen leggen. Uiteindelijk maakte hij er één. Ongelooflijk. Het is iedere keer hetzelfde. Hij heeft echt veel te veel kansen nodig. Ik vraag me af of hij ooit een veelscorende spits wordt."

"Als hij gewoon een veelscorende spits was geweest, dan had PSV gewoon niks te vertellen in eigen huis. In de eerste helft deed Ajax het gewoon redelijk. Ze durfden te voetballen, en dat gebeurde tegen Brighton niet", concludeert Driessen, die ook uithaalt naar PSV-verdediger André Ramalho.

"Er werden voldoende kansen gecreëerd en ruimtes werden gevonden achter de PSV-verdediging. Ramalho, echt, hij krijgt een 3 of een 2. Uiteindelijk kwam PSV met de schrik vrij. Met drie goals in elf minuten in de tweede helft bewijs je natuurlijk ook dat die defensie van Ajax niets voorstelt."

"Bij Ajax is er ook gewoon geen vertrouwen aan de bal", besluit Driessen. "Als je bijvoorbeeld ziet hoe makkelijk Sutalo de bal iedere keer inlevert. Dan Ramaj: heel goed met de voeten, maar het schiet niet op als je hem iedere keer naar de tegenstander schiet. Ávila maakt zich heel druk en heeft zogenaamd grinta, maar daar koop ik niks voor."

Eredivisie
PSV
5 - 2
Ajax

Meer nieuws

Driessen op zijn plek gezet na Veerman-opmerking: 'Kortsluiting in bovenkamer'
48
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
32
Perez lacht Luijckx in gezicht uit: 'Wat?! Zou je hem uit de basiself halen?'
15
Oranje wint oefenduel van amateurclub; Weghorst en Van de Ven 2 keer trefzeker
36
Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
18
Ajax-target imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties