Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen zag PSV-Feyenoord: 'Bij iedere bal voelt hij: ik hoor hier niet thuis'

Laatste update:

In de blessuretijd van de eerste helft werd het even onvriendelijk tussen de verdediger van PSV en Feyenoord-aanvaller Yankuba Minteh. Ramalho en de Gambiaan stonden lijf aan lijf toen de huurling van Newcastle een lichte beweging met het hoofd maakte richting Ramalho. De Braziliaan ging erg gewillig naar de vlakte, zo oordeelde ook de dienstdoende VAR, want Minteh werd niet bestraft.

"Dat was een enorme beuk van Minteh", zegt Mike Verweij met een cynische ondertoon, waarna de heren het gesprek aangaan. Driessen denkt de oorzaak te weten waarom de Braziliaan ogenschijnlijk makkelijk naar de grond ging. "Dit is gewoon een stuk frustratie van een speler die bij iedere bal voelt dat hij niet op dit niveau thuishoort."

Het contract van Ramalho loopt komende zomer af en Driessen adviseert PSV vooral om de Braziliaan te laten gaan. "Dan pakt hij ook nog een gele kaart en dan ik echt: neem zo'n jongen alsjeblieft tegen zichzelf in bescherming. PSV moet hem echt lozen."

Ramalho kwam in de zomer van 2021 voor tweeënhalf miljoen euro over van RB Salzburg. Sindsdien kwam de in São Paulo geboren verdediger 119 keer uit voor de club uit de Lichtstad. Daarin scoorde hij vijf keer en gaf hij even zo vaak een assist.

Ramalho is regelmatig mikpunt van kritiek in de media, toch vormt hij dit seizoen een ijzersterk blok achterin met Olivier Boscagli. De Eindhovenaren kregen pas dertien goals tegen in de competitie en zijn ook na de topper tegen Feyenoord nog altijd ongeslagen in de Eredivisie.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties