Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen: 'Zijn onbeschofte gedrag was zelfs voor Ten Hag een brug te ver'

Laatste update:

Onana maakte een onzekere indruk sinds zijn terugkeer van een dopingschorsing. De Kameroener blunderde gedurende de Afrika Cup al tegen Burkina Faso en ging ook in de fout namens Ajax tegen Benfica in de Champions League: hij zat mis bij een vrije trap van Alejandro Grimaldo, waardoor Darwin Núñez de beslissende 0-1 kon binnenkoppen. Vorige week zondag tastte Onana tegen FC Groningen (1-3 zege) mis bij een uithaal van Jörgen Strand Larsen, waardoor Groningen op voorsprong kwam. Daar kwam zaterdag een verkeerde pass bovenop die werd onderschept door Sparta, waarna Joeri de Kamps scoorde. Onana zei na afloop van dat laatste duel dat de negatieve reactie van zijn eigen publiek hem niet interesseert: "Ze kunnen zingen, ze kunnen janken, ze kunnen doen wat ze willen, I don't give a shit."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Driessen ziet dat Onana het nu zelfs bij zijn trainer verbruid heeft. "Erik ten Hag grijpt nietsontziend in bij doelman André Onana, die hij lang de hand boven het hoofd heeft gehouden. Zijn onbeschofte gedrag na Ajax-Sparta was zelfs voor Ten Hag een brug te ver", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. Driessen stelt dat Ten Hag een van de laatste mensen was die Onana in bescherming nam. "Eigenlijk was Ten Hag de laatste bij Ajax die het nog voor Onana opnam door hem bij de selectie te houden, aanvankelijk op de bank en later onder de lat na het wegvallen van Pasveer. Maar uiteindelijk verraadde Onana ook zijn beschermheer Ten Hag."

Driessen prijst Ten Hag om zijn beslissing, maar ziet ook een gevaar op de loer liggen. "Sportief is de keeperswissel een groot risico. Geen plaats in het elftal is zo spelritmegevoelig als die onder de lat. Zelfs voor ervaren doelmannen. Zie hoe moeilijk Onana het heeft sinds zijn comeback. Hij werd geschorst als een Europese topkeeper en kwam terug als een modale Eredivisie-doelman. En dan kwam hij niet eens terug van een zware blessure zoals Stekelenburg. Het open doekje voor de beslissing van Ten Hag kan volledig verkeerd aflopen voor Ajax. Maar club en trainer hebben zich tenminste principieel opgesteld. Iets wat valt te prijzen."

Ben jij het met Valentijn Driessen eens?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties