Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ook AS Roma geïnteresseerd in Feyenoord-uitblinker: vraagprijs van 30 miljoen

Laatste update:

Minteh maakte afgelopen seizoen veel indruk bij Feyenoord, waar hij in 37 officiële wedstrijden 11 keer scoorde en 6 keer aangever was. Dennis te Kloese zou Minteh graag zien terugkeren bij Feyenoord, maar Newcastle ziet een nieuwe verhuurperiode niet zitten. Feyenoord kan bovendien de hoge vraagprijs niet ophoesten.

Newcastle zou het liefst langer doorgaan met Minteh, maar moet ook denken aan het financiële plaatje. Clubs in de Premier League mogen namelijk over drie seizoenen maximaal 105 miljoen pond verlies maken. Daarom zal de club deze zomer een aantal spelers, waaronder Minteh, gedwongen moeten verkopen, zodat absolute sterspelers kunnen blijven.

De goede prestaties van Minteh in Nederland hebben geleid tot interesse van diverse buitenlandse topclubs. Onder meer Everton, Olympique Marseille en Borussia Dortmund zouden hem dolgraag overnemen. Bovendien werd Liverpool genoemd, waar Minteh zich zou kunnen herenigen met Arne Slot.

Nu zou ook Roma in de race zijn voor de handtekening van de Gambiaan. Daniele De Rossi zou in Minteh de ideale aanwinst zien voor zijn voorhoede. Die linie moet flink versterkt worden, daar Romelu Lukaku en Sardar Azmoun deze zomer terugkeren bij hun clubs na een verhuurperiode in Rome.

Daarom zou Minteh gelden als een van de belangrijkste transfertargets van Roma deze zomer. De club zoekt een aanvaller met veel potentie en Minteh zou perfect in die beschrijving passen.

Newcastle zou een bedrag verlangen van zo'n dertig miljoen euro, nadat het de buitenspeler vorig seizoen voor een bedrag van zeven miljoen euro overnam van Odense Boldklub. Transfermarkt taxeert de zesvoudig international van Gambia inmiddels op 16 miljoen euro.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van der Vaart zou Oranje op 3 plekken wijzigen: 'Je moet hem altijd opstellen'
3
Van der Vaart kijkt op van Valentijn: 'Heel erg overdreven, echt tenenkrommend'
9
Engelse fans rakelen opmerkelijke beelden van Hake op na interesse Man United
13
Marciano Vink weet wie Ronald Koeman moet opstellen om Roemenië te verslaan
36
Marciano Vink wijst grote ster op het EK aan: 'Hij is natuurlijk uitzonderlijk'
24
Nieuw thuistenue Ajax met hele bijzondere achterkant lekt uit op X
80

Meer sportnieuws

Reacties