Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driouech zet knop om na mislukte PSV-deal: 'Zodat ze in zomer terugkomen'

Laatste update:

Driouech krijgt bij ESPN de vraag wat het hoogtepunt van de avond was voor Excelsior, dat dus een ruime nederlaag incasseerde. "Ehhh.... de dertiende minuut", antwoordt de aanvaller na enig nadenken, verwijzend naar enkele spandoeken die dienden als steunbetuiging.

"Het is gewoon de waardering van de supporters, dat is mooi. Alleen konden we het helaas niet opbrengen vandaag. De 0-3 is natuurlijk verschrikkelijk voor onszelf en de supporters. Maar zo zie je maar wat voor club we zijn", is Driouech ondanks alles trots op Excelsior.

"De spandoeken zijn een steun in de rug, maar het is ook een periode die ik snel wil vergeten. Ik moet gewoon doorgaan en voetballen. Zodat ik in de zomer weer dezelfde situatie creëer en ze allemaal terugkomen."

Het spandoek van de Excelsior-fans voor Driouech, die bij zijn club bekend staat als 'Cees'.

PSV
Driouech was vorige week al in Eindhoven, maar de transfer ketste dus op het laatste moment af. Eerder op Deadline Day zou Feyenoord het bod van PSV ter waarde van ruim vier miljoen euro gematcht hebben.

Enkele uren later trokken de Rotterdammers de stekker uit de onderhandelingen. En ook PSV zette de komst van Driouech uiteindelijk uit zijn hoofd, tot grote teleurstelling van de speler zelf.

Met het aanrijden van de clubfotograaf leek de inkomende transfer slechts een kwestie van tijd, maar die bleek dus voor CJ Egan-Riley te komen. De verdediger werd tot het einde van het seizoen op huurbasis overgenomen van Burnley, met een optie tot koop.

Meer nieuws

Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
25
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
7
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
24
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
26

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties