Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Drogba belde me om te zeggen dat het hem ook ooit was overkomen'

Laatste update:

Nadat het interview werd gepubliceerd ging al snel rond dat Zouma zijn eigen teamgenoot bekritiseerde en dat hij verwoordde wat juist veel tegenstanders vinden: dat Diego Costa er oneerlijke praktijken op nahield. Zouma corrigeerde zichzelf snel na verschijning en zei dat hij het Engels niet dusdanig goed beheerst, dat hij zich kan uitdrukken zoals hij dat wil. Nu blijkt dat de verdediger ook wat hulp kreeg van een Chelsea-legende.

Didier Drogba beging in zijn loopbaan ook eens een misser in een interview toen hij zei soms sta ik, soms val ik, waarna de pers het oppikte als in het gretig maken van schwalbes. Zo bedoelde Drogba het echter helemaal niet. Zouma maakte nu iets vergelijkbaars mee en Drogba schoot hem te hulp. "Hij belde me en zei dat hem ook eens zoiets was overkomen."

"Ik moest het maar gewoon vergeten en me weer lekker richten op voetbal. Hij begreep goed wat ik wilde zeggen, maar daar gaat het nu niet meer om: ik wil dit achter me laten en verder met het voetbal", aldus Zouma. Hij krijgt overigens niet alleen hulp van Drogba, maar ook van John Terry. "Het is gek dat ik hem eerst op tv zag en nu met hem train en speel. Maar ik ben blij met hem, hij praat veel met me en legde me al meteen uit dat het voetbal in Engeland niet het voetbal uit Frankrijk is."

Kurt Zouma doet het in sportief opzicht goed bij Chelsea

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties