Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drogba keert terug op Stamford Bridge: 'Er zullen emoties meespelen'

Laatste update:

Drogba kreeg tijdens de persconferentie de lachers direct op zijn hand, want hij trapte het persmoment af door zichzelf een voor de hand liggende vraag te stellen: "How do you feel about coming back, Didier?" De Ivoriaan gaf ook maar direct antwoord: "Ik heb veel respect voor deze club en zijn spelers en ik ga misschien niet juichen als ik scoor, maar als we winnen, zal ik ook blij zijn", aldus Tito.

"Het was geweldig om Chelsea op het hoogtepunt te verlaten", vervolgt Drogba. "Ik geloof in het lot en als ik nog een keer voor die ploeg uit zou willen komen, dan had dat een tijd geleden gekund, maar die kans deed zich niet voor. Ik ben nu tevreden bij Galatasaray, maar natuurlijk zullen er emoties meespelen. Ik heb Chelsea niets meer te bewijzen, ik speel nu voor een andere ploeg. Ik wil gewoon winnen."

De 36-jarige spits, die dit seizoen 10 keer scoorde in de Süper Lig, sluit echter niet uit dat hij na zijn actieve carrière terugkeert bij the Blues: "Misschien ga ik later als trainer wat doen, ik blijf in ieder geval in de voetballerij werkzaam. Of ik weer voor Chelsea zou willen werken? Maar natuurlijk, maar voorlopig wil ik blijven voetballen."

-
Denk jij dat Galatasaray de kwartfinale van de Champions League bereikt?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties