Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drogba met bijzondere treffer goudhaantje voor titelkandidaat Ivoorkust

Laatste update:

Ivoorkust werd met de minimale zege beloond voor de degelijke eerste helft. De ploeg van Francois Zahoui was in de eerste vijfenveertig minuten de betere ploeg en Gervinho schoot in de tiende minuut net over, voordat Drogba de score een halfuur later opende. Het betekende zijn achtste doelpunt ooit op de Afrika Cup; het hoogste aantal van alle spelers die aan deze editie meedoen. Samuel Eto'o is met achttien goals de all time topscorer, maar ontbreekt dit jaar dus.

Kort na de openingstreffer van Drogba kreeg Soedan direct een enorme kans om op gelijke hoogte te komen. Mudather Eltaib Ibrahim El Tahir beproefde zijn geluk, maar zag zijn schot op de lat belanden. Het bleek een voorbode op een sterkere tweede helft van Soedan, dat Ivoorkust onder druk zette, maar niet op gelijke hoogte wist te komen. Namens Ivoorkust kreeg Gervinho nog een goede kans, maar het doelpunt van Drogba bleek beslissend te zijn. Het spel van Ivoorkust was matig, maar de punten zijn binnen.

Ik zie Ivoorkust de finale van de Afrika Cup halen

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties