Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drogba redder in nood van Galatasaray in gestaakte stadskraker

Laatste update:

Slaven Bilic en Fatih Terim troffen elkaar eerder in de kwartfinale van het EK in 2008. De Turken gingen toen na strafschoppen door en vijf jaar na dato hoopte Bilic wraak te nemen op zijn collega-trainer. Dat lukte niet, maar Besiktas opende wel verdiend de score. De thuisploeg begon in het Atatürk Olympisch Stadion met veel overtuiging en zette vroeg druk op Galatasaray. Na twaalf minuten had Manuel Fernandes de score kunnen openen, maar de middenvelder faalde oog in oog met Fernando Muslera. Vijf minuten later lag het leer wel in het net. Gökhan Töre gaf de bal mee aan Serdar Kurtulus en op aangeven van de back kopte Hugo Almeida de bal bij de tweede paal binnen: 1-0.

Muslera behoedde Aslan hierna voor een ruimere achterstand en hield Almeida van zijn tweede goal af. Het middenveld van Galatasaray was onzichtbaar en Sneijder kon zich ook niet onderscheiden. De bezoekers kregen voor rust nog wel twee goede kansen om langszij te komen, maar Hakan Balta kopte naast en Burak Yilmaz schoot recht op Tolga Zengin. Behoudens de beginfase lieten de Zwarte Adelaars ook weinig zien, maar door de voorsprong konden zij rustig achterover leunen. Terim greep in de rust in en slachtofferde Engin Baytar; Bruma kwam in zijn plaats. Het Portugese toptalent nam zijn team direct bij de hand, want na zijn invalbeurt ging het beter lopen met het bezoek. Bruma leidde zelfs de gelijkmaker van Galatasaray in.

Nadat Burak al een grote kans had gemist, vond Drogba na een uur wel het net. De Ivoriaan tikte binnen na goed doorzetten van Bruma: 1-1. Besiktas hanteerde een lager tempo en raakte vermoeid. Tien minuten na de gelijkmaker zorgde Drogba ook voor de voorsprong door na een pass van Burak in de kruising af te ronden: 1-2. Besiktas moest voor het eerst in de achtervolging en was nog dicht bij de gelijkmaker, maar invaller Muhammed Demirci trof de lat. In de blessuretijd kregen Felipe Melo en Bilic rood en bestormden Besiktas-fans het veld, terwijl de spelers van Galatasaray naar de kleedkamers vluchtten. Aydinus besloot het duel ongeveer 25 minuten nadat men het veld was verlaten, te stoppen. Het is onduidelijk of de resterende 2 (!) minuten nog gespeeld zullen worden, de stand blijft staan, of Galatasaray een reglementaire 0-3 zege toegewezen krijgt.

-
Denk jij dat Didier Drogba topscorer van Turkije wordt?

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
22
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
18
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties