Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Droge knal Kuyt bezorgt Fenerbahçe zege op rivaal

Laatste update:

Beide ploegen begonnen met het vizier naar voren gericht aan de wedstrijd, maar de eerste echte kans was voor de bezoekers. Burak Yilmaz ontsnapte aan zijn bewakers en klopte ook Volkan Demirel met een flinke lob, maar zag de bal op het dak van het doel vallen. De beste mogelijkheden voor rust waren daarna voor Fenerbahçe. Zo knalde Kuyt hard op Fernando Muslera, deed Diego hetzelfde en leek Egemen Korkmaz van dichtbij te gaan scoren. De verdediger kon vlak voor Muslera inkoppen, maar mikte net iets te hoog.

Ook na rust was het vooral de thuisploeg die in aanvallend opzicht van zich liet spreken. Het
Sükrü Saracoglustadion hield zijn adem in, toen Emmanuel Emenike de bal met het hoofd richting het vijandelijke doel stuurde, maar blies teleurgesteld uit toen de bal aan zowel Kuyt als de paal voorbij bleek te gaan. Galatasaray liet zich tussendoor slechts heel sporadisch gelden, maar was vooral gericht op het tegenhouden van de rivaal. Veel verder dan een knal van afstand na een snelle tegenstoot, waarbij ook Wesley Sneijder betrokken was, kwam Cim Bom niet.

Fenerbahçe hield het betere van het spel en was na 64 minuten spelen bijzonder dicht bij de 1-0. Routinier Emre Belözoglu sneed een vrije trap op de rand van de zestien perfect aan, maar zag zijn poging via de lat terug in het veld springen. Kuyt reageerde snel, maar kon de bal niet de juiste richting meegeven. Dat deed hij dik tien minuten daarna wel: na een snelle uitbraak schoot de Nederlander steenhard in de korte hoek, buiten bereik van Muslera. In de resterende negen minuten kwam Galatasaray nog wel in de buurt van de 1-1: Volkan toverde echter een beestachtige reflex uit de hoge hoed om Yasin Öztekin van het score te houden.

Süper Lig
Fenerbahçe
1 - 0
Galatasaray

Meer nieuws

Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
6
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties