Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Drommel: 'Vanaf het eerste gesprek heb ik mijn zinnen op PSV gezet'

Laatste update:

Drommel was al geruime tijd persoonlijk akkoord met zijn toekomstige werkgever. Beide clubs bleven echter steggelen over de transfersom, daar Twente naar verluidt vasthield aan een bedrag van zes miljoen euro. Drommel liet zelf al weten dat hij dat bedrag aan de hoge kant vond. Een impasse dreigde, maar zondag berichtten diverse media dat Twente bereid was om water bij de wijn te doen. Technisch directeur Jan Streuer zocht contact met PSV en liet weten toch te willen meewerken. Daardoor raakte de transfer plots in een stroomversnelling.

"Met Joël beschikken we komend seizoen over een talentvolle doelman die er direct staat en potentie heeft nog beter te worden", reageert technisch manager John de Jong op de clubwebsite. Hij noemt de aankoop 'een van de meest beloftevolle keepers van Nederland en de Eredivisie'. "Met het aanstaande vertrek van Lars Unnerstall (naar FC Twente, red.) en de mogelijkheid dat Yvon Mvogo terugkeert naar RB Leipzig in ons achterhoofd, wilden we er zeker van zijn bij de start van het seizoen te beschikken over een betrouwbare keeper die de kwaliteiten heeft om voor PSV te spelen. Dat is met het aantrekken van Joël gelukt. Daarnaast beschikken we met Maxime Delanghe en Vincent Müller over twee talentvolle keepers die dit seizoen gegroeid zijn door trainingen bij de A-selectie en wedstrijdminuten met Jong PSV."

De keeper heeft zelf ook meegeholpen aan het akkoord tussen alle betrokken partijen. Hij ziet namelijk af van het contractueel afgesproken percentage van de transfersom. Volgens Voetbal International hadden Drommel en zijn zaakwaarnemer recht op ongeveer een kwart van de transfersom. "Door sommigen wordt hij neergezet als geldwolf, maar dat is volkomen onterecht", benadrukte Streuer. "Joël heeft zijn percentage laten vallen en dat heeft er in belangrijke mate toe bijgedragen dat we tot een akkoord zijn gekomen. Dat is een compliment waard. Veel spelers zouden dat niet op deze manier hebben gedaan."

Drommel reageert verheugd op zijn overstap van Twente naar PSV. "Vanaf het eerste gesprek, heb ik mijn zinnen op een overstap naar PSV gezet", aldus de doelman op het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever. "De club en Roger Schmidt hebben veel vertrouwen in mijn kwaliteiten. PSV is een Nederlandse topclub, die jaarlijks strijdt om de prijzen en Europees voetbal speelt. Naar die uitdaging was ik op zoek. Ik wil het seizoen goed afsluiten en kijk enorm uit om daarna aan te sluiten bij PSV en kennis te maken met de spelersgroep en overige stafleden."

Denk je dat Joël Drommel gaat slagen bij PSV?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
23
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties