Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Droom komt uit voor Marin: 'Je kunt me niet vergelijken met Frenkie de Jong'

Laatste update:

Toen hij op zijn dertiende toetrad tot de jeugdopleiding van Viitorul, droomde Marin ervan om voor 'de grootste clubs van Europa' te spelen. "Ajax hoort daar ook bij, dus die droom komt uit als ik vanavond tegen Vitesse mijn competitiedebuut maak", vertelt de zomeraankoop van 12,5 miljoen euro. "Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Je voelt dat het een grote club is. Alleen al aan de kwaliteit van de passes van mijn teamgenoten merk ik dat het een hoger niveau is dan bij Standard Luik."

Marin werd binnengehaald als vervanger van Frenkie de Jong, die naar Barcelona is vertrokken. Ongetwijfeld zal Marin veel worden vergeleken met zijn voorganger: het zijn allebei technisch begaafde speler met veel inzicht, zo schrijft ook de NOS. "Maar je kan mij niet met hem vergelijken", werpt Marin op. "We spelen weliswaar op dezelfde positie, maar we hebben allebei onze eigen stijl. Ik hoop dat ik hem op een goede manier kan vervangen."

In zijn allereerste officiële wedstrijd legde Marin al beslag op een prijs bij Ajax, maar volgens de 23-jarige aankoop is er nog voldoende ruimte voor verbetering. "Het ging prima, maar ik kan beter", vertelt hij over zijn wedstrijd tegen PSV. "En dat is ook logisch, want het was pas mijn eerste wedstrijd voor Ajax. Ik hoop vanavond bij mijn Eredivisie-debuut wat beter te spelen."

Eredivisie
Vitesse
2 - 2
Ajax
Denk je dat Razvan Marin gaat slagen bij Ajax?

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
7
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties