Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Droom van nationale dubbel valt in duigen voor Napoli

Laatste update:

Eind november troffen de twee clubs elkaar al voor de competitie in Stadio San Paolo en toen won Napoli met 2-1. De beste kansen waren ditmaal in de eerste helft weer voor de thuisclub: Maurizio Sarri zag vanaf de kant hoe Samir Handanovic zich onderscheidde op een schot van Dries Mertens en ook een antwoord in huis had bij een poging van José Callejón. Ook Manolo Gabbiadini kreeg de Sloveense sluitpost niet klein met een volley van dichtbij, hoewel hij dat sowieso al in buitenspelpositie deed.

Internazionale zette er te weinig tegenover voor rust, maar had dus het fortuin dat Handanovic weer een goede avond kende. Jovetic, Perisic en Ljajic ondernamen niet veel pogingen op doel, maar Roberto Mancini hield vertrouwen in de drie voorin en zag dat vertrouwen beloond worden. Nadat Jovetic met een schot José Reina al een keer getest had en Gary Medel over kopte, was poging nummer drie na rust wél raak en op een belangrijk moment: er was nog maar een kwartier te gaan.

Jovetic stoomde op richting de zestien meter, zag dat Reina te ver voor zijn doel stond en plaatste de bal fraai in de hoek. Mertens, die geel kreeg voor een overtreding op Yuto Nagatomo, was daarna nog wel gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker. Handanovic stond het echter niet toe en redde met de benen op de inzet van de Belgische aanvaller. Daarna dupeerde Mertens zichzelf en zijn team door een schwalbe te maken en zijn tweede geel te incasseren: met een man minder lukte het niet meer voor Napoli.

In blessuretijd maakte Ljajic er uit een snelle counter zelfs nog 0-2 van en daarmee bezegelde hij het lot van Napoli definitief. Twee van de vier halve finalisten waren al bekend: derdeklasser Alessandria rekende af met Spezia en bereikte de laatste vier, terwijl AC Milan zich ontdeed van Carpi. Woensdagavond wordt de laatste club in de halve eindstrijd bekend, want dan strijden Lazio en Juventus tegen elkaar. De winnaar van dat duel kruist later dit seizoen dus de degens met Internazionale. I Nerazzurri wonnen de beker in het seizoen 2010/11 voor het laatst.

-
Denk je dat Napoli nog wel landskampioen wordt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
8
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
67

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties