Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Droomresultaat voor Van den Brom, Kuyt ontsnapt met Fenerbahçe

Laatste update:

Anderlecht - FK Ekranas 5-0
Van den Brom keek goedkeurend toe hoe zijn ploeg al snel op voorsprong kwam. Tom De Sutter maakte met het hoofd het eerste doelpunt van de avond na een assist van Behrang Safari: 1-0. De missers van Dieumerci Mbokani en Olivier Deschacht waren voorbode van de 2-0. Kanu legde na een afgeweerd schot van de voor de Litouwers onhoudbare Mbokani de tweede binnen. Anderlecht moest daarna enkele kleine kansjes toestaan, maar uiteindelijk bleek Ekranas toch een paar maten te klein voor de regerend landskampioen van België.

Mbokani verzilverde in de 41e minuut een pass van De Sutter en gooide de wedstrijd finaal op slot. De afwerking van de Congolees was niet helemaal zuiver, maar goed genoeg voor een derde doelpunt: 3-0. De vierde treffer viel al snel na rust. Lucas Biglia veroverde de bal en via Milan Jovanovic ging de aanval bliksemsnel naar Mbokani, die zijn tweede maakt: 4-0. Na een slalom van Denis Odoi door het hart van de defensie van Ekranas mocht Jovanovic in de slotfase zijn doelpuntje meepikken. Anderlecht kan zodoende met een gerust gevoel naar Litouwen vliegen.

Fenerbahçe - FC Vaslui 1-1
De Turken hoopten ruim te winnen, om een nerveuze return in Roemenië uit te sluiten. Het liep geheel anders in het Sükrü Saracoglu Stadion. Het fitte Vaslui, dat onlangs topschutter Wesley verkocht aan Al-Hilal, begon scherp en onbevangen aan het duel en de eerste kans was voor Nicolae Stanciu, maar zijn schot werd gepakt door Volkan Demirel. Fenerbahçe begon wat onwennig en was slordig in de passing.

Marius Niculae onderstreepte na een halfuur de dominantie van Vaslui door met een afstandspegel de vuisten van Volkan te testen. De thuisploeg kwam in balbezit maar niet door de muur van de nummer twee van Roemenië heen en kreeg een kwartier voor tijd het deksel op de neus. De ploeg van Aykut Koçaman leed op amateuristische wijze balverlies en Liviu Antal strafte dat met een droge knal af: 0-1. De Turkse supporters leken zich neer te moeten leggen bij een nederlaag, maar in de slotminuut besliste Bekir Irtegün met een ferme kopbal anders: 1-1.

-

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
2
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
13
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties