Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Droomtransfer Wieffer voorspeld: 'Dan voor minimaal 40 miljoen naar Bayern'

Laatste update:

"Eigenlijk heeft hij alle facetten van het voetballen", zegt Ten Caat in een interview aan ESPN over Wieffer. "Hij is technisch heel vaardig, heeft een groot loopvermogen, ziet de ruimtes heel goed en is snel met zijn balbehandelingen. En het is nog een eigenwijs ventje ook." Wieffer speelde zes jaar lang in de jeugd van Twente en vormde volgens Ten Caat een gouden duo met Ramiz Zerrouki. "Ze waren heer en meester."

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’

De ex-trainer had gehoopt dat het tweetal nu samen in het eerste van Twente hadden gespeeld. Wieffer koos echter voor een overstap naar Excelsior en verdiende na twee uitstekende seizoenen bij de Kralingers afgelopen zomer een transfer naar Feyenoord. "Ik ben nog altijd een echte Twente-supporter, dus het doet mij veel pijn om Wieffer in het shirt van Feyenoord te zien spelen. Hoe erg ik het hem ook gun, maar ik had toch liever gehad dat hij samen met Zerrouki op het middenveld van Twente had gespeeld."

Ten Caat gelooft dat Wieffer de potentie heeft om over enkele jaren bij een Europese topclub te spelen. "Hij gaat binnen twee jaar van de beloften van Twente naar de voorselectie van het Nederlands elftal. Als hij deze lijn kan doortrekken, dan is hij binnen twee à drie jaar bij Feyenoord weg en speelt hij op een internationaal niveau. Misschien wel Champions League." En bij welke club moet dat dan zijn? "Ik denk dat hij heel goed bij Bayern München past. Hij heeft heel veel kwaliteiten voor de Duitse Bundesliga. Schalke zat ook twee of drie jaar achter hem aan. Of hij dan voor een miljoen of dertig à veertig kan gaan? Ja, minimaal."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
31
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
1

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties