Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Druk in Milaan nu al opgevoerd: 'We moeten ons gaan plaatsen'

Laatste update:

De Italiaanse coach nam in de loop van het afgelopen seizoen de taken over van Walter Mazzarri, maar slaagde er niet in om het tij te keren. Inter eindigde op de achtste plek in de Serie A en liep Europees voetbal mis. Het was voor Thohir het signaal dat er iets moest gebeuren, en dat gebeurde ook: de club ging de transfermarkt op en haalde onder meer Joao Miranda, Jeison Murillo, Geoffrey Kondogbia en binnenkort waarschijnlijk ook Stevan Jovetic binnen.

Daarnaast kregen doelman Samir Handanovic en spits Mauro Icardi een lucratief contract voorgelegd, zodat zij de club niet zouden verlaten. "We moeten ons plaatsen voor de Champions League", zegt Thohir dan ook. "Miranda behoorde de afgelopen jaren tot de beste tien verdedigers ter wereld, Murillo behoorde tot de beste jongeling op de Copa América en Kondogbia is de toekomst, de beste van de middenvelders van morgen."

De spelers zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld van de doelstelling van de club, maar weten dat er nog veel werk te doen is. Na twee keer een 1-0 nederlaag tegen Bayern München en AC Milan, gingen i Nerazzurri maandag met 3-0 onderuit tegen Real Madrid. Nieuwe versterkingen zijn dan ook niet uitgesloten. "De markt is nog veertig dagen open. Maar voor nu moet Mancini het doen met zijn huidige spelersgroep", aldus Thohir.

Gaat Internazionale bij de eerste drie eindigen in de Serie A?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties