Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Druk op Kroatië neemt toe na gelijkspel tegen de Tsjechen

Laatste update:

Het was Tsjechië dat vanaf de aftrap het initiatief nam en voor het eerste gevaar van de wedstrijd zorgde. Jakub Jankto bereikte met een hoekschop Tomás Soucek, die boven de Kroatische defensie uittorende maar zijn kopbal net over de lat zag gaan. In de achttiende speelminuut kwam Patrik Schick dicht bij een treffer. De spits ontving in een gunstige uitgangspositie de bal van Vladimír Coufal, maar Schick raakte het leer niet zoals gewenst en schoot in de handen van doelman Dominik Livakovic.

Bij de Kroaten ontbrak het voor rust duidelijk aan creativiteit en alleen Ivan Perisic wist een speldenprikje uit te delen. In de 35ste minuut werd de wedstrijd, die voor de neutrale toeschouwer nog geen lust voor het oog was, opengebroken. In een luchtduel plantte Dejan Lovren al dan niet bewust zijn elleboog in het gezicht van Schick, waarna arbiter Carlos Del Cerro na het zien van de videobeelden besloot de bal op de stip te leggen. Het slachtoffer ging zelf achter de bal staan en benutte het buitenkansje op overtuigende wijze: 0-1.

Kort na de openingstreffer kwam Ante Rebic meteen dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot van binnen het zestienmetergebied ging rakelings naast de paal. Drie minuten na de pauze kwam Kroatië alsnog op gelijke hoogte. Andrej Kramaric reageerde alert op een fluitsignaal van Del Cerro en stuurde Perisic met een snel genomen vrije trap over de linkerflank de diepte in. De aanvaller van Internazionale kapte naar binnen, stuurde verdediger Tomás Kalas het bos in en schoot in de verre hoek de 1-1 binnen. Met zijn treffer werd Perisic de eerste Kroaat ooit die op vier eindtoernooien doel trof (WK 2014, EK 2016, WK 2018).

Vervolgens ontstond er een impasse, die pas in de 73ste minuut doorbroken kon worden. Na een voorzet van Josko Gvardiol legde Perisic de bal met het hoofd klaar voor invaller Nikola Vlasic, die het fortuin echter niet aan zijn zij had en rakelings over schoot. Enkele minuten later deed Adam Hlozek namens Tsjechië een duit in het zakje, maar ook hij kreeg zijn inzet niet tussen de palen. Ondanks verwoede pogingen van beide elftallen werd de ban uiteindelijk niet meer gebroken.

Nr.TeamMWGVP
1Polen00000
2Nederland00000
3Oostenrijk00000
4Frankrijk00000

-

Meer nieuws

Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
0
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
0
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
15
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
8
Live meepraten in de Championship Play-Off-finale: Leeds United - Southampton
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties