Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Druk op verliezend Oranje stijgt naar ongekende hoogte

Laatste update:

Er was vooraf nog zo op gehamerd: Oranje moest en zou een vroege achterstand dit keer voorkomen. Mexico begon echter fel en agressief, en zorgde voor een déjà vu in de ArenA. Er stonden namelijk nog geen acht minuten op de klok toen Carlos Vela de bal ontving en alle gelegenheid kreeg om iets te verzinnen. Het schot van de spits van Real Sociedad van buiten de zestien vloog vervolgens op prachtige wijze in de hoek: 0-1. Nederland had het daarna erg lastig met de Mexicanen en creëerde lange tijd vrijwel niks. Pas na achttien minuten spelen was Arjen Robben, die continu werd uitgefloten door de Mexicaanse fans, voor het eerst dreigend.

Oranje kwam daarna wel iets beter in het spel, maar kon nooit overtuigen. Toch waren er wel een aantal uitstekende mogelijkheden om de stand weer gelijk te trekken. Zo wipte Memphis Depay net over na een prachtige pass van Robben, en maaide Wesley Sneijder in kansrijke positie volledig mis. Dé kans op de 1-1 was echter voor Klaas-Jan Huntelaar, maar de spits slaagde erin om op twee meter van een vrijwel leeg doel naast te schuiven. Even daarvoor had de spits van Schalke, dit keer dus basisklant, ook al een aardige kopkans onbenut gelaten.

Na de pauze was het wél meteen raak voor Oranje. Sneijder ondernam een moedige poging van afstand en zag zijn knal buiten bereik van Guillermo Ochoa fraai binnen vallen. Nederlander slaagde er desondanks niet in om grip te krijgen op de wedstrijd en ontsnapte vlak na de 1-1 aan de gelijkmaker, omdat Javier 'Chicharito' Hernández rakelings over kopte. Een paar minuten later stond de wankele laatste linie van Nederland weer te schutteren. Een prachtige pass van Andrés Guardado leidde tot een dot van een kans voor Vela, die van het scoren kon worden gehouden dankzij een waanzinnige ingreep van Krul.

Na een ruim uur spelen viel de 1-2 alsnog. Invaller Jesús Corona (FC Twente) lanceerde Vela, die Krul nu wel het nakijken gaf. Oranje was het daarna even helemaal kwijt en werd acht minuten later op een nog grotere achterstand gezet. Chicharito ontsnapte aan de aandacht van de defensie, omspeelde Krul en schoof de bal in het lege doel: 1-3. Met een van richting veranderd schot bracht Daley Blind een kwartier de spanning nog even terug, maar meer dan die 2-3 zat er, mede omdat Georginio Wijnaldum en Quincy Promes nog twee goede kansen onbenut lieten, niet in.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
16
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
45
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties