Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dubbel gevoel bij Van Boekel: 'Dat betekent dat ik eerst een fout heb gemaakt'

Laatste update:

Van Boekel was na afloop blij dat hij de juiste beslissing kon nemen, al hield hij er ook een dubbel gevoel aan over: "Het geeft een apart gevoel. Je wordt namelijk gecorrigeerd, dus dat betekent dat ik eerst een fout had gemaakt. Aan de andere kant ben ik blij dat we dit systeem hebben. Anders had ik hier gestaan na het geven van een onterechte stafschop", analyseerde hij na de wedstrijd tegenover de camera's van FOX Sports.

De arbiter bekeek op aandringen van videoscheidsrechter Jochem Kamphuis de beelden en besloot daarna zijn oordeel bij te stellen. Van Boekel was daarmee de eerste scheidsrechter in het Nederlandse profvoetbal die op basis van videobeelden een dergelijke beslissing nam. Voor de leidsman stond er vanwege het volle stadion en de belangrijke keuze om een penalty in te trekken dan ook veel druk op: "Je moet je eer een beetje aan de kant schuiven, maar dat is niet het belangrijkste. Het gaat om de juiste beslissing en die hebben we genomen."

-
Vind jij dat Pol van Boekel de juiste beslissing heeft genomen?

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
0
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
7
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties