Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dubbele klap voor Slot: prognose Geertruida is ernstig, ook Trauner onderzocht

Laatste update:

Kraay begrijpt niet dat Feyenoord zo gemakkelijk is omgegaan met de Oostenrijkse oproep voor Trauner. "Waarom heeft Dennis te Kloese de Oostenrijkse bond niet verteld: 'Trauner heeft drie maanden niet gespeeld. Hij heeft nu weer drie wedstrijden gespeeld. Wij kunnen kampioen worden. Jullie mogen hem één keer gebruiken. Niet twee keer in vier dagen.' Dit is nu ook niet gebeurd omdat hij geblesseerd is geraakt, maar dit had van tevoren wel afgesproken kunnen worden." Volgens Kraay wordt de opnieuw aan zijn knie belaste Trauner dinsdag onderzocht door Feyenoord.

Meer: Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC

Over de blessure van Geertruida heeft Feyenoord zelf nog niets gecommuniceerd. Kraay weet dat het om een spierscheuring gaat en stelt dat de Rotterdammers de komende weken niet over de 22-jarige verdediger kunnen beschikken. Op een spierscheuring staat normaliter een hersteltijd van zes weken. Dat zou betekenen dat Geertruida pas halverwege mei weer terugkeert bij Feyenoord. Volgens Feyenoordtraining.nl is de rechtsbenige verdediger wel alweer op trainingscomplex 1908 te zien. Geertruida zou binnen, apart van de selectie, aan zijn herstel werken. Keeper Justin Bijlow zou inmiddels wel weer met zijn handschoenen aan trainen, na de polsbreuk die hij begin dit jaar opliep.

Het is voor Slot te hopen dat Marcus Pedersen (Noorwegen), Dávid Hancko (Slowakije), Marcos López (Peru) en Quilindschy Hartman (Jong Oranje) wél fit terugkeren van hun internationale verplichtingen. Voor nu lijkt het erop dat Slot tegen Sparta moet kiezen voor Neraysho Kasanwirjo of Jacob Rasmussen naast Hancko in het centrum van de defensie. López, normaliter linksback, liet op die positie ook een goede indruk achter tijdens het winterse trainingskamp. De Peruviaan komt dinsdag nog wel in actie tijdens een oefeninterland tegen Marokko. Pedersen speelt met zijn Noorwegen nog een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Georgië.

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
3
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
13
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
7
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties