Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dubbelslag Til en prachtige jubileumgoal Linssen helpen Feyenoord aan zege

Laatste update:

Bryan Linssen keerde bij Feyenoord terug in de basis, wat ten koste ging van Fredrik Aursnes. Marcus Pedersen, die tegen PSV nog per brancard van het veld moest, kon gewoon aan de aftrap verschijnen. De rechtsback van Feyenoord was vroeg in de wedstrijd belangrijk met een loopactie de diepte in, die op waarde werd geschat door Alireza Jahanbakhsh. De rechterspits bediende Pedersen, die de bal teruglegde naar Guus Til. De aanvallende middenvelder schoof de bal binnen en had geluk dat Erwin Mulder de bal liet glippen: 1-0.

Feyenoord drong aan in de hoop op meer, maar had moeite om er doorheen te komen. Aan de overzijde kreeg Heerenveen in de persoon van Siem de Jong twee goede mogelijkheden. De aanvallende middenvelder kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied gelukkig voor de voeten en schoot via de sliding van Jens Toornstra over. Even later werd De Jong op dezelfde plek aangespeeld door Lucas Woudenberg, maar maaide hij over de bal heen. Jahanbakhsh probeerde het nog vanaf de punt van het strafschopgebied en mikte een paar meter over.

Na rust werd Henk Veerman weggestuurd door Tibor Halilovic. De spits van Heerenveen liftte de bal over Justin Bijlow, maar ook rakelings over het doel. Aan de overzijde schoot Jahanbakhsh de uit de kluts voor zijn voeten belandde bal binnen, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel van Bryan Linssen. Laatstgenoemde zette nog geen twee minuten later een geldige treffer op het scorebord, door een lage voorzet van Jahanbakhsh prachtig binnen te hakken: 2-0.

Heerenveen vond in de 82e minuut aansluiting dankzij Joey Veerman, die zijn tegenstander achter zijn standbeen uitkapte en de bal vanaf de rand van het strafschopgebied met links in de kruising legde: 2-1. Het bracht Feyenoord uiteindelijk niet in de problemen, omdat Til uit een voorzet van Fredrik Aursnes de bevrijdende 3-1 binnenkopte. Vlak daarvoor had Marcos Senesi nog op de lat gekopt.

-

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
9
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties