Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dudek: 'Een lastige zaak, maar ik denk toch dat Iker eerste keus moet zijn'

Laatste update:

De 41-jarige Dudek, die zijn loopbaan afsloot in Madrid, zegt dat maandag in een interview met AS. Zaterdag was hij aanwezig in Warschau, waar Real Madrid en Fiorentina een vriendschappelijke wedstrijd afwerkten; de Italianen wonnen met 2-1. "Het resultaat was niet goed, maar dat deed er ook niet toe. Het ging erom dat Real Madrid in Polen speelde, voor zoveel fans van de club", legt Dudek uit.

"Ik vond Real Madrid verder erg goed, met name Cristiano Ronaldo, die goed speelde en scoorde. Het was fijn om Real weer van zo dichtbij aan het werk te zien. Of ik tekortkomingen zie in het huidige elftal? Lange tijd ging het over de verdediging die zwak was, dat was vaak een discussiepunt over Real Madrid. Maar dat komt doordat het een aanvallend ingesteld elftal is", zegt Dudek.

"Maar de club koopt wel steeds goede verdedigers en zelfs zij voegen zich bij de aanval. Het is moeilijk zo'n mentaliteit en speelstijl te veranderen, want de bedoeling is aan te vallen en wedstrijden te winnen", weet de oud-doelman, die ook de tijd nam om Casillas te bespreken. "Het WK was niet zo best voor hem en voor Spanje, maar dat ligt nu in het verleden. Als je kijkt naar de Super Cup-wedstrijd tegen Sevilla, zie je de echte Iker weer. Gaan we die het hele seizoen zien? Lastig te zeggen, maar ik denk wel dat hij weer terug is, ja."

"Het is een luxe dat Real Madrid op dit moment over twee zeer goede keepers beschikt. Diego López is naar AC Milan gegaan en dat moest ook wel: voor twee goede keepers was plaats, voor drie goede keepers niet. Navas draaide een goed WK en heeft gewonnen aan zelfvertrouwen. Dat is mooi voor Real Madrid", aldus Dudek. Op de vraag wie hij onder de lat zou zetten, als hij Carlo Ancelotti was, zegt de Pool: "Mezelf! Haha, nee. Het is een lastige zaak, maar ik denk toch Iker. Hij had alleen wat rust en ontspanning nodig, nu is hij terug op zijn oude niveau."

Iker Casillas moet dit seizoen eerste keeper zijn van Real Madrid

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
0
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
22
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties