Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duel van ADO gestaakt na vuurwerk en spandoek: 'KNVB Maffia'

Laatste update:

De wedstrijd tussen ADO en Den Bosch begon al met enige vertraging, nadat bij een sfeeractie de nodige confetti van het veld en de doelen verwijderd moest worden. Na acht minuten spelen werd de wedstrijd vervolgens kortstondig stilgelegd, toen supporters van ADO rookbommen en vuurwerk op het veld gooiden. Scheidsrechter Hensgens ging in overleg met de thuisclub en besloot om bij een volgend incident met beide ploegen de kleedkamers op te zoeken. Zo ver kwam het niet.

De licentiecommissie van de KNVB gaf ADO Den Haag op 14 september voor de tweede keer drie punten in mindering. De Haagse club leverde voor de tweede keer geen sluitende begroting in bij de KNVB en werd daarom gestraft. ADO ging in beroep, maar verloor die zaak. De zes punten worden alleen op de eindstand in mindering gebracht bij ADO. Dat betekent dat de puntenaftrek niet gold voor de periodetitel, die uiteindelijk werd gewonnen door de ploeg van trainer Ruud Brood.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties